25% rabatt på parkeringsur fra Elbilgrossisten

Få rabatt på solcelledrevet parkeringsur.

Foto: Elbilgrossisten
Foto: Elbilgrossisten Vis mer

Som medlem av Elbil24 PRO får du 25 prosent rabatt på Park Solar parkeringsklokke hos Elbilgrossisten. Org. pris 699,-

FÅ RABATTKODEN HER (kun for medlemmer)

Gå til produktet her

  • Parkeringsur med solcelleteknologi - slipper å bytte batteri
  • Setter ankomstid automatisk - du slipper å stille klokken
  • Stiller sommertid/vintertid selv
  • Enkel og rask montering - inkludert limputer
  • 2 års garanti

Mer om produktet:

Park Solar Digital Classic er utviklet i samarbeid med danske designere og ingeniører, og parkeringsuret registrerer seg parkeringstidspunktet.

Det forsynes med strøm ved hjelp av en integrert solcelleteknologi. Park Solar er en parkeringsklokke med den nyeste teknologien og består av funksjonelle og estetiske kvaliteter som du ikke finner hos tradisjonelle parkeringsskiver.

25% rabatt på parkeringsur fra Elbilgrossisten

Skiven aktiveres kort tid etter at bilen er parkert, og stiller inn selv automatisk parkeringstidspunktet. På samme vis registrerer Park Solar når bilen kjører igjen og deaktiverer dermed parkeringsmodus.

Solcelleteknologien og den automatiske aktiveringen gjør at du aldri skal bekymre deg om batteriutskiftning i produktets levetid, eller huske å stille parkeringsuret ved parkering.

Det er selvfølgelig mulig å innstille tiden manuelt. Hvis batteriet skulle mot formodning få et kritisk lavt nivå, er det innebygget en akustisk alarm for å gi beskjed.

Se flere Medlemsfordeler

Bli medlem her

Mer om

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.