Annonsørinnhold

Elbilgrossisten

10% rabatt på Mode 3 Mennekes ladekabler

Medlemsfordel Elbil24 PRO

10% rabatt på Mode 3 Mennekes ladekabler

En ladekabel til en plug-in hybrid og elbil er spesielt utviklet med tanke på sikkerhet, og det finnes ulike ladekabler til de forskjellige elektriske bilene og plug-in hybrid. Ladekablene leveres hovedsakelig med mode 2 eller mode 3 lading, og med enten type 1 eller type 2 støpsel. Bruk vår ladeguide hvis du er usikker på om ladekabelen passer din bil, eller ta gjerne kontakt med oss i Elbilgrossisten.

Hos Elbilgrossisten får du nå 10% på alle ladekabler fra Menneskes som medlem av Elbil24 Pro.

Se alle produktene her hos Elbilgrossisten.

  • Beskyttelseshette på støpsel mot bilen - hindrer smuss og støv ved oppbevaring
  • Helstøpte plugger som er robuste og behagelig i bruk
  • Høy kvalitet - epoxyfylt støpsel og brannsikker kabel
  • Svært myk og lett anvendelig ladekabel selv i mange minusgrader grunnet unik gummiblanding

Mennekes® er det tyske selskapet som utviklet og designet det vi kaller «type 2» pluggen / kontakten som brukes i nyere elektriske kjøretøy. Ladekabelen er produsert i Tyskland og har svært høy kvalitet. Den passer alle elbiler og plug-in hybrider (PHEV) som har type 2 ladeinntak (f.eks. Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen osv).

Mennekes sin ladekabel passer alle elbiler og plug-in hybrid med type 2 kontakt (f.eks. Renault ZOE, Mercedes B-klasse electric Drive og Tesla Model S/X) og passer ladestasjoner med type 2 uttak/kontakt. Ladekabelen er sikret mot tyveri og støtter både autolås. Ladekabelen vil også låse seg til ladestasjonen under lading og kan ikke løsnes av uvedkommende. Ladekabelen har en unik gummiblanding som har blitt testet i ulike klima og holder seg myk og er enkel å håndtere selv i mange minusgrader. Samtidig er den robust og tåler å bli kjørt over.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.