Medlemsfordel

Tibber medlemsfordel Elbil24 PRO

Få Easee hjemmelader til 6495 kr

Tibber medlemsfordel Elbil24 PRO

Medlemmer av Elbil24 PRO får nå Easee lader til 6495 kr hvis du alt er, eller ønsker å bli kunde av Tibber.

Hvis du ikke er kunde, og heller ønsker å beholde din eksisterende leverandør av strøm koster det 7395 kr. Rabatten finner du på siden hvor vi har samlet medlemsfordelene (lenke under).

Hvis du bare ønsker å bli Tibber kunde kan nå få 500kr til å bruke i Tibber Store ved å tegne seg som strømkunde hos Tibber. Du finner mer informasjon om dette i lenken over dette avsnittet.

Smart lading av Elbil

En av Tibbers mest populære funksjoner er smartlading av elbil. Folk flest lader bilen hjemme når de kommer hjem fra jobb. Men da er også strømmen dyrest. Da kommer alle hjem, starter på middag, skrur på lys, tv og generelt bruker mer strøm. Om natten er strømmen billigst, men det er ikke spesielt gunstig å skulle stå opp midt på natten for å sette på ladingen av bilen.

Tibber medlemsfordel Elbil24 PRO

Ved hjelp av Tibber har man to muligheter til å lade enda smartere. Gjør man dette får man en løsning hvor bilen lader automatisk når strømprisene er på sitt laveste. I appen får du full oversikt over forbruk og kostnad.

Tibber kan for eksempel integrere direkte med bilen din gjennom de integrerte bilmerkene. For øyeblikket har de integrasjoner med Audi, BMW, Jaguar, Mini, Tesla, Volkswagen og Volvo.

Hvis din bil ikke støtter direkte integrasjon kan du gjøre dette via Easee ladeboks som er koblet til Tibber-appen. Denne bruker da Wifi eller mobilnettet til å kommunisere med Tibber slik at man kan styre ladingen. Easee fungerer med både enfase- og trefaselading opptil 22kW. Som Tibber-kunde garanterer de en 20% lavere pris når du smartlader din elbil gjennom en Easee ladeboks sammenlignet med hva du betaler per kilovattime for den øvrige strømmen din. Du kan starte og stoppe ladingen når du vil, se pris- og ladehistorikk i appen. Easee passer til alle typer elbiler på markedet.

MEST POPULÆRT

Årskontigent

599 KR

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.