Medlemsfordel

Tibber

Få 500kr til å bruke i Tibber Store ved å tegne strømabonnement via Elbil24 PRO

Tibber

Medlemmer av elbil24 PRO kan nå få 500kr til å bruke i Tibber store ved å tegne seg som strømkunde hos Tibber.

En av Tibbers mest populære funksjoner er smartlading av elbil. Folk flest lader bilen hjemme når de kommer hjem fra jobb. Men da er også strømmen dyrest. Da kommer alle hjem, starter på middag, skrur på lys, tv og generelt bruker mer strøm. Om natten er strømmen billigst, men det er ikke spesielt gunstig å skulle stå opp midt på natten for å sette på ladingen av bilen.

Tibber

Ved hjelp av Tibber har man to muligheter til å lade enda smartere. Gjør man dette får man en løsning hvor bilen lader automatisk når strømprisene er på sitt laveste. I appen får du full oversikt over forbruk og kostnad.

Tibber kan for eksempel integrere direkte med bilen din gjennom de integrerte bilmerkene. For øyeblikket har de integrasjoner med Audi, BMW, Jaguar, Mini, Tesla, Volkswagen og Volvo.

Hvis din bil ikke støtter direkte integrasjon kan du gjøre dette via Easee ladeboks som er koblet til Tibber-appen. Denne bruker da Wifi eller mobilnettet til å kommunisere med Tibber slik at man kan styre ladingen. Easee fungerer med både enfase- og trefaselading opptil 22kW. Som Tibber-kunde garanterer de en 20% lavere pris når du smartlader din elbil gjennom en Easee ladeboks sammenlignet med hva du betaler per kilovattime for den øvrige strømmen din. Du kan starte og stoppe ladingen når du vil, se pris- og ladehistorikk i appen. Easee passer til alle typer elbiler på markedet.

Som medlem av Elbil24 Pro får du for øyeblikket 500kr du kan bruke i Tibber sin Tibber Store hvor du blant annet kan bestille Easee ladeboks eller andre ting du trenger for å bruke strøm smartere.

MEST POPULÆRT

Årskontigent

599 KR

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer