ANNONSØRINNHOLD:

Tid for premiere på Europas største elbilmesse i Norge!

eCarExpo, Europas ledende el- og nybilmesse, er mer enn bare en begivenhet – det er en opplevelse som tar deg til nye høyder! Møt innovative bilmerker, opplev verdenspremierer, og få ekspertinnsikt fra ledende selskaper innen energi- og ladeløsninger. Noen av de mest anerkjente bilmerkene - inkludert Tesla, Lucid og BMW - vil være til stede med biler som aldri før har blitt vist for publikum. Prøv kjøreopplevelsen selv og gjør avtalen direkte i messesalen.

eCarExpo handler ikke bare om biler. Det er også et senter for kunnskap og innsikt. Vårt omfattende seminarprogram gir deg sjansen til å fordype deg i temaer som vil forme fremtidens mobilitet. Lytt til eksperter, delta i diskusjoner og lær om de nyeste trendene innen bærekraft og elektrifisering.

Velkommen til eCarExpo i Nova Spektrum!

Lørdag 10.00–17.00

Søndag 10.00–16.00

Som leser av Elbil24 får du 50 % rabatt på eCarExpo-billetter:

Lørdag: https://www.ticketmaster.no/event/732287?CL_ORIGIN=ORIGIN5

Søndag: https://www.ticketmaster.no/event/732291?CL_ORIGIN=ORIGIN5


Normalpris: 230 kr inkl. mva.

Kjøp billettBarn under 15 år går gratis inn i følge med en foresatt. Personer med nedsatt funksjonsevne inkluderer gratis inngang for 1 ledsager, resten kjøper vanlige billetter. Pensjonister og studenter kan kjøpe billetter til halv pris ved inngangen mot fremvisning av gyldig legitimasjon. Billettene er ikke personlige og er gyldige en av messedagene.

Utstillere