Annonsørinnhold

Shell

Her ligger alt til rette for en god pause mens du lader

Hurtiglading hos Shell skal være raskt og enkelt. Den norske elbilparken endrer seg og nå er elbilandelen på rekordhøye 20 prosent. Med sine 250 ladepunkter har Shells ladenettverk vokst i rekordfart.

ET ATTRAKTIVT STED Å STOPPE: Du finner alltid en Shell-stasjon uansett hvor du befinner deg i landet. Her kan både barn og voksne få en trivelig pause og en matbit mens bilen lades opp.
ET ATTRAKTIVT STED Å STOPPE: Du finner alltid en Shell-stasjon uansett hvor du befinner deg i landet. Her kan både barn og voksne få en trivelig pause og en matbit mens bilen lades opp. Vis mer

Shell bygger ut ladenettverket i rekordfart. Bare det siste året har de utvidet med 115 ladepunkter på strategiske plasser over hele landet.

– Én ting er sikkert: vi er på farta som aldri før! Det er vekst i bilparken, og vi jobber hele tiden med at våre stasjoner skal forbli relevante, sier Thomas Danielsen, kategorisjef for energi og bilvask hos Shell.

– Vi oppgraderer også våre eksisterende ladepunkter med kraftigere ladere. Det gjør det enda raskere og enklere for deg å lade på farta.

DITT LADESTED: Shell har mer enn 250 ladepunkter spredt utover Norge.
DITT LADESTED: Shell har mer enn 250 ladepunkter spredt utover Norge. Vis mer

Naturlige stoppesteder på påsketuren

I takt med bilparken, endrer også Shell-stasjonene fokus: Det som tradisjonelt har vært «bensinstasjoner» er nå «energistasjoner», slik at de fortsatt er et naturlig stoppested for deg når du er på farta.

– Det er ikke bare bensin eller diesel som er viktig lenger, men også nye energiformer som lading. Samtidig spiller våre andre tilbud en stadig viktigere rolle for våre kunder, som god mat, bilvask og andre servicefasiliteter.

PAUSETID: Ta matpausen hos Shell, mens du hurtiglader bilen.
PAUSETID: Ta matpausen hos Shell, mens du hurtiglader bilen. Vis mer

Stasjonene er plassert på viktige lokasjoner i hele Norge, slik at du trygt kan ta elbilen på veien.

Satser på lading fra nord til sør

– Vi ser hele tiden etter de beste løsningene for å gjøre ladestasjonene våre mer brukervennlige, sier Thomas Danielsen.

– Ikke minst jobber vi for å få ned ladetida. Målet vårt er at det skal være raskt og enkelt å lade hos oss. I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner.

Den norske bilparken fornyer seg, og elbilene fyller trafikkbildet mer og mer. Andelen biler med ladeplugg på norske veier har nådd over 20 prosent. Da er det viktig med lademuligheter akkurat der du befinner deg.

– Laderne på Shell er teknologinøytrale. Det betyr at du kan lade hos oss uansett hva slags elbil du kjører, sier Danielsen.

ENERGISTASJONER: - I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner, sier kategorisjef hos Shell, Thomas Danielsen.
ENERGISTASJONER: - I løpet av året skal vi ha lading på enda flere stasjoner, sier kategorisjef hos Shell, Thomas Danielsen. Vis mer

Et attraktivt sted å stoppe

– Utbyggingen av ladenettverket vårt er optimalisert i forhold til hvor det skal lønne seg å ta en pause. På den måten kan kundene kombinere ladingen av bilen med en hyggelig pause og et godt måltid, sier Danielsen.

Med over 250 teknologinøytrale ladepunkter, kan alle elbiler lade på Shell.

– At vi kan tilby kundene det de trenger på farta, gjør oss til et attraktivt sted å stoppe innom, sier Danielsen.

NYBAKT OG NYSMURT: Shell har et stort utvalg av mat og bakervarer.
NYBAKT OG NYSMURT: Shell har et stort utvalg av mat og bakervarer. Vis mer

Shell har et stort utvalg av mat og drikke, som passer for alle i bilen. Medarbeiderne tilbereder god mat og rykende ferske bakervarer på stasjonene over hele landet.

– Mens du lader bilen, kan du nyte nybakte fristelser inne!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.