Tesla Supercharger åpner for alle

Disse Tesla-ladestasjonene er nå åpne for alle

Oppdatert ladekart viser alle stasjonene som har åpnet, både i Norge og i resten av Europa.

Elbil24 var til stede da Tesla åpnet sin ladestasjon på Nebbenes for alle elbiler. Vi var også blant de første som fikk teste løsningen. Video: Bjørn Eirik Loftås / Elbil24 Vis mer
Publisert

Få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler: Prøv vårt pro-medlemskap for 1 krone første måneden.

(Elbil24):

Tesla har et av de aller største ladenettverkene i Europa, men fram til nylig har disse lynladerne kun vært tilgjengelig for Teslas egne biler.

Norges største leverandør av lynlading

Det er nå i ferd med å endres. I Nederland er nå samtlige av ladestasjonene deres åpne for andre elbiler, og nå kommer Norge etter.

Etter at Tesla har kjørt et prøveprosjekt med noen åpne stasjoner i Sør-Norge, har de nå åpnet for full tilgang på de aller fleste av sine Supercharger-stasjoner - fra Lyngdal i sør, til Varanger i Nord, ifølge Naf.

Dermed er Tesla også Norges største leverandør av lynlading, med totalt 58 åpne stasjoner - med 812 ladestolper.

Enklere å feriere i elbil

I forbindelse med åpningen har Tesla lagt inn et filter på ladekartet sitt, som kun viser Supercharger-stasjoner som er åpen for alle.

Kartet finner du her

Dersom en ikke-Tesla skal lade på en av stasjonene, må man betale en ekstra avgift eller tegne månedsabonnement. I tillegg må du altså bruke Tesla-appen når du lader. Alt dette kan lese mer om i vår lille test av løsningen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.