Undersøkelse

Kjøpt ny elbil? Gi terningkast her!

Har du kjøpt eller leaset ny elbil det siste året? Del din opplevelse med bilen med oss og leserne, og vinn medlemskap i Elbil24 pro!

TUSEN PÅ TUSEN: Norge fikk godt over 100.000 nye elbil-eiere i 2021. Her fra Teslas utleveringsløsning ved Norges Varemesse. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TUSEN PÅ TUSEN: Norge fikk godt over 100.000 nye elbil-eiere i 2021. Her fra Teslas utleveringsløsning ved Norges Varemesse. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO? Det gir tilgang til de beste sakene og en rekke gode medlemsfordeler.

(Elbil24): OPPDATERT 14.2: Avstemningen er nå avsluttet.

2021 ble som ventet et rekordår for elbilsalget i Norge. Hele 113.000 elbiler ble registrert på norske skilter, og 2022 er ventet å bli minst like hett.

Fortell oss om bilen din

Hvis du er en av dem som har kjøpt ny elbil i 2020 eller senere, har du sikkert allerede gjort deg opp noen tanker om hva du er fornøyd med og hva du er mindre fornøyd med. Du har kanskje fulgt med på strømforbruk, og fått deg noen overraskelser på rekkevidden?

Disse erfaringene kan du nå dele med oss og andre lesere, ved å fylle ut skjemaet under. Det tar bare et par minutter.

Anonymt

Du kan være helt anonym, eller du kan legge igjen epost-adressen din og samtidig bli med i trekningen om ett års medlemskap i Elbil24 pro, verdi 599 kroner. Epost-adressen din vil ikke bli brukt til annet enn å varsle deg dersom du er en av de heldige vinnerne.

Da får du samtidig tilgang til de viktigste testene, duellene og dybdeartiklene - i tillegg til at du får en rekke medlemsfordeler, på alt fra bilhjul til billig forsikring.

Elbil24 vil sammenfatte og analysere data fra skjemaene som kommer inn, og lage nyttige saker basert på disse. Det er bare å følge med på elbil24.no i dagene og ukene fremover!

Vi gjorde en lignende undersøkelse i fjor vinter, noe som resulterte i en rekke nyttige saker:

Disse elbil-eierne er mest og minst fornøyde
Så fornøyde er vi med rekkevidden
Sjekk reell rekkevidde på over 50 modeller
Fem elbiler som går lenger enn de skal
Disse elbilenetaper mest rekkevidde i vinter

Denne gangen vil vi først og fremst høre fra deg som kjøpte eller leaset ny elbil i 2020, 2021 eller 2022.

Avstemningen er nå avsluttet! Takk for interessen. Nå er det bare å vente på sakene!

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.