Uno X:

Senker prisene enda mer

Og tilbyr kortbetaling på alle stasjoner.

GULT ER KULT: Og relativt billig sammenlignet med konkurrentene. Foto: Uno X
GULT ER KULT: Og relativt billig sammenlignet med konkurrentene. Foto: Uno X Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Det er ikke mer enn ei drøy uke siden Elbil24 sist sjekket prisene på lynlading hos de ulike operatørene, og da hadde Uno X senket prisene fra 6,50 til 5,50 kroner per kilowattime siden forrige prissjekk.

Nå har selskapet igjen senket prisene – ned til 4,50 kroner per kilowattime, en pris som gjelder for alle kunder, og på alle stasjoner.

Dermed er det kun Teslas ladere som er rimeligere – i en fersk oversikt fra Tesla Owners Club Norway er snittprisen på samtlige av Teslas ladestasjoner 3,72 kroner per kWh (4,13 kroner mellom 18–22) for folk som hverken har Tesla eller abonnement hos Tesla.

Samtlige av Uno X' 16 ladestasjoner har støtte for kortbetaling og byr på inntil 300 kW ladeeffekt – minst 150 kW per ladepunkt. Det tilbys imidlertid kun lading via CCS, så de som har ChaDeMo får ikke ladet på Uno X' stasjoner.

Hvor Uno X har plassert sine ladestasjoner, kan du se på selskapets nettsider.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.