Bestill mekaniker i Tesla-appen

Tesla oppgraderer: I fremtiden kan du bestille mekaniker gjennom mobilappen

Håper på mer fornøyde kunder.

Tesla annonserer ny funksjon for mobilappen. Foto: AFP
Tesla annonserer ny funksjon for mobilappen. Foto: AFP Vis mer

Kampanjetilbud på Elbil24 PRO – kun 1 krone!

(Elbil24):

Det er en velkjent sak at Tesla, spesielt i Norge, sliter med kapasiteten på sine verksteder. For å bøte på situasjonen sender de nå ut mobile mekanikere, som kommer dit du er for å fikse på små ting som ellers kunne blitt fikset på en dropp-inn time.

I følge IT-avisen vil Elon Musk nå gjøre dette enda enklere.

Teslasjefen har nemlig i et innlegg på twitter annonsert en endring i appen som vil gjøre det enklere å bestille en sånn mekaniker.

Ifølge innlegget skal de implementere en service-bit i mobilappen som gjør det mulig å sende en forespørsel til Tesla om en såkalt «mobil-mekaniker» dit du er med bare ett eller to tastetrykk.

IT-avisen skriver at bestillingen av mekanikere kun vil kunne gjøres dersom det gjelder vanlige feil og skader, som for eksempel punkterte dekk eller andre vanlige feilmeldinger på Teslaer.

Selv om det nye systemet vil bli dyrt for Tesla, sier de selv at det vil forbedre kundetilfredsheten. Dette gjør investeringen verdt pengene, skriver nettmagasinet Teslarati.

Musk har, ifølge nettstedet, også sagt at dersom bileiere hører ulyder fra bilene, så skal eierene sammen med verkstedene kunne bruke mobilappen som verktøy for å finne ut opphavet til lyden.