Bestill mekaniker i Tesla-appen

Tesla oppgraderer: I fremtiden kan du bestille mekaniker gjennom mobilappen

Håper på mer fornøyde kunder.

Tesla annonserer ny funksjon for mobilappen. Foto: AFP
Tesla annonserer ny funksjon for mobilappen. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24):

Det er en velkjent sak at Tesla, spesielt i Norge, sliter med kapasiteten på sine verksteder. For å bøte på situasjonen sender de nå ut mobile mekanikere, som kommer dit du er for å fikse på små ting som ellers kunne blitt fikset på en dropp-inn time.

I følge IT-avisen vil Elon Musk nå gjøre dette enda enklere.

Teslasjefen har nemlig i et innlegg på twitter annonsert en endring i appen som vil gjøre det enklere å bestille en sånn mekaniker.

Ifølge innlegget skal de implementere en service-bit i mobilappen som gjør det mulig å sende en forespørsel til Tesla om en såkalt «mobil-mekaniker» dit du er med bare ett eller to tastetrykk.

IT-avisen skriver at bestillingen av mekanikere kun vil kunne gjøres dersom det gjelder vanlige feil og skader, som for eksempel punkterte dekk eller andre vanlige feilmeldinger på Teslaer.

Selv om det nye systemet vil bli dyrt for Tesla, sier de selv at det vil forbedre kundetilfredsheten. Dette gjør investeringen verdt pengene, skriver nettmagasinet Teslarati.

Musk har, ifølge nettstedet, også sagt at dersom bileiere hører ulyder fra bilene, så skal eierene sammen med verkstedene kunne bruke mobilappen som verktøy for å finne ut opphavet til lyden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.