Medlemsfordel

Få 20 GB i velkomstgave fra PlussMobil

Medlemsfordel for deg som er medlem i Elbil24 PRO

Få 20 GB i velkomstgave fra PlussMobil

Dersom du bytter mobiloperatør til PlussMobil får du 20 GB i velkomstgave via ditt medlemskap i Elbil24 PRO.

PlussMobil har selvfølgelig full Telenordekning, fri bruk EU/EØS, ingen bindingstid og rollover data. Og konkurransedyktige priser - sjekk dine priser her. Dessuten er kundene deres skikkelig fornøyde, les mer her.

Mobilabonnement fra PlussMobil inkluderer også premium innhold fra et av Norges største mediehus. Dette innebærer at du får tilgang til alle eMagasiner via Pling så lenge du er abonnent, og at du kan boltre deg i innhold fra Dagbladet Pluss, KK Pluss og Se og Hør Pluss uten ekstra kostnad i 4 måneder! (verdi 1908 kr)

Å bytte til PlussMobil er null stress, og du trenger ikke å melde fra til ditt nåværende mobilselskap om at du ønsker å si opp. Velg det PlussMobil-abonnementet som passer for deg, så gjør de hele flyttejobben for deg. Du beholder selvsagt ditt gamle telefonnummer dersom du ønsker det!

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.