Medlemsfordel

Få rabatt på mobilabonnement via Elbil24

Plussmobil lanserer Folkepraten

Få rabatt på mobilabonnement via Elbil24

Nå kan du som lojal abonnent hos oss på Elbil24.no få rabatt på ditt mobilabonnement hos Plussmobil.no

Bare sjekk de konkurransedyktige prisene her

Inkludert premium innhold så du har noe å snakke om

Inkludert får du tilgang til alt premium innhold hos Aller Media de fire første månedene! Det betyr at du kan lese Dagbladet Pluss, KK Pluss, og Se og Hør Pluss gratis i 4 måneder (Verdi 795 kr per måned). Alle Plussmobil kunder har også alltid tilgang til Pling for å lese alle Aller Media sine digitale magasiner (Verdi kr 129).

Du får full telenordekning, fri bruk EU/EØS, ingen bindingstid og rollover data hos Plussmobil.

Hver dag foregår det millioner av samtaler – fra sør til nord, fra øst til vest. Rundt middagsbordet, på bussen, med venner og kollegaer. Vi diskuterer, forteller og deler. Er uenige og enige. Samtaler som bare flyter, helt av seg selv.Men så er det denne «small talken», som vi nesten hadde glemt. Som fortsatt er vanskelig for oss nordmenn. Ordene stokker seg om og hodet blir tomt. Da er det godt å ha «Folkepraten» - en venn i nøden – et mobilabonnement fra PlussMobil som gir deg tilgang til et premium innholdsunivers.

Å bytte til PlussMobil er null stress, og du trenger ikke å melde fra til ditt nåværende mobilselskap om at du ønsker å si opp. Finn det PlussMobil-abonnementet som passer for, så gjør de hele flyttejobben for deg. Du beholder selvsagt ditt gamle telefonnummer dersom du ønsker det.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.