Medlemsfordel

Knalltilbud på veihjelp

Spar opptil 20% på medlemskap i REDGO.

Knalltilbud på veihjelp

Gjennom Elbil24 PRO får du 20% på medlemskapet hos REDGO.

Med et medlemskap i får du assistanse når du trenger det, uansett årsak. REDGO hjelper deg på hjemmeadresse eller ute på veien, i Norge og hele Europa.

Du kan velge mellom 3 forskjellige typer medlemskap.

REDGO Lavpris: Gjelder kun i Norge. Første assistanse er gratis, deretter 50% rabatt per assistanse. Vektklasse: Gjelder for bil med tillatt totalvekt inntil 5 tonn.

REDGO Ordinær: Gratis i hele Europa uansett årsak. Vektklasse: Gjelder for bil med tillatt totalvekt inntil 5 tonn.

REDGO Premium: Gratis assistanse uansett årsak i hele Europa.Vektklasse: Gjelder for bil med tillatt totalvekt inntil 7,5 tonn i Norden, og 5 tonn i resten av Europa.

Ved personlig medlemskap dekkes også MC og moped.

Nytt for alle medlemskap er at sykkel også er inkludert. Ved uhell, punktering eller skader som hindrer fremkommelighet, kan REDGO frakte sykkelen til nærmeste verksted eller dit du skal, innenfor en distanse på 30 km.

Se flere av Elbil24 PRO medlemsfordeler

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.