Medlemsfordel hos BilXtra

Medlemsfordel hos BilXtra

Ekstra gode priser for våre medlemmer.

Med Elbil24 PRO får du gode medlemsfordeler hos BilXtra
Med Elbil24 PRO får du gode medlemsfordeler hos BilXtra Vis mer

Elbil24 sine medlemmer får 15% rabatt hos BilXtra. Rabatten gjelder både i nettbutikken og i fysiske butikker. Rabatten gjelder ikke på allerede nedsatte varer.

BilXtra er Norges største kjede med tilbehør og deler til bil. BilXtra har 70 butikker samt 260 verksteder rundt om i hele landet. BilXtra har fokus på deler og tilbehør til elbiler, samt at vi driver en stor sertifiseringsjobb med våre verksteder slik at de til en hver tid er oppdatert på å gjøre jobber på elbiler.

Vi har en stor nettbutikk, bilxtra.no hvor vi tilbyr Elbil24s abonnenter en hyggelig rabatt og du kan velge levert hjem, til nærmeste butikk, eller klikk&hent om du foretrekker det.

Velkommen til oss!

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.