Tesla Cybertruck:

1,6 millioner har bestilt Cybertruck. Nå er produksjonen snart i gang

Ventetiden har vært lang og forventningene skyhøye, men i 2023 starter endelig moroa for spente kunder.

UKNUSELIG: Da Elon Musk stod på scenen i California og lanserte Teslas nye pickup «Cybertruck», gikk ikke ting helt etter planen. Video: Tesla. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Uoffisielle tall viser at 1,6 millioner kunder har forhåndsbestilt Teslas ettertraktede pickup-nykommer. Det skriver det amerikanske elbilnettstedet Inside EVs.

Tre år har gått siden Elon Musk sto på scenen og viste frem Cybertruck for første gang.

Bilen vakte enorm oppmerksomhet - både på grunn av det spesielle designet og fordi presentasjon bød på en stor overraskelse. Se videoen over!

Flere utsettelser

Tesla har blitt tvunget til å utsette produksjonen av Cybertruck flere ganger. Først fra sent i 2021 til sent i 2022, og deretter til begynnelsen av 2023.

Siste nytt er at produksjonen av den mye omtalte pickupen er lagt til midten av 2023. Det betyr i så fall at vi snart er bare et halvår unna skikkelig fremgang i prosessen.

Foto: Robyn Beck / AFP.
Foto: Robyn Beck / AFP. Vis mer

Det er gode nyheter for de godt over halvannen million kundene, som til tross for flere utsettelser har bevart interessen for den elektriske pickupen.

Skal produseres i Texas

Hvor mange som faktisk ender opp med å punge ut for Cybertruck, er en annen sak. Forhåndsbestillingen koster ikke mer enn en drøy tusenlapp - og den er dessuten refunderbar.

Samtidig må det nevnes at Cybertruck i lang tid har beholdt posisjonen som en av de mest ettertraktede elbilene, om man legger nettsøk til grunn.

Dermed er det nok mange om mener at det er på høy tid med nye steg i utviklingen av Cybertruck. Ifølge flere amerikanske medier jobber Tesla for å starte produksjonen av pickupen i midten av 2023 på gigafabrikken i Texas.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.