Snø skaper problemer

Advarer: - Beregn god tid

Vegvesenet advarer om krevende kjøreforhold på Østlandet etter snøfall natt til mandag.

10-20 CENTIMETER: Natt til mandag har det falt mye nedbør som snø på Østlandet, og det ventes å fortsette utover dagen. Arkivfoto: Bjørn Eirik Loftås
10-20 CENTIMETER: Natt til mandag har det falt mye nedbør som snø på Østlandet, og det ventes å fortsette utover dagen. Arkivfoto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Natt til mandag la det seg snø flere steder på Østlandet. Det er ventet mer utover mandag. Vegtrafikksentralen advarer om krevende kjøreforhold lokalt.

Mandag er det meldt mye snø østafjell, med mellom 10 til 20 centimeter lokalt enkelte steder.

– Det kan være lokalt vanskelige kjøreforhold. Vi oppfordrer trafikantene til å beregne god tid. Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene, lyder den klare oppfordringen fra Vegtrafikksentralen Øst mandag morgen.

Det er meldt minusgrader og snø og sludd på Sør- og Østlandet mandag og natt til tirsdag. Dette kan bety problemer for folk som har lagt om til sommerdekk.

Meteorologene har sendt ut gult farevarsel i forbindelse med snøen.

– Våren er visst ikke helt kommet for å bli ennå, skrev meteorologene.

Tidlig mandag morgen var det flere trafikkhendelser på Østlandet knyttet til glatte veier. En bil snurret rundt på E18 ved Sandefjord. Bilen måtte berges, men ingen ble skadd.

I Oslo skled en bil av veien på en parkeringsplass i Årvollveien etter at det var glatt på stedet, ifølge politiet. Også denne bilen måtte berges.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.