Tesla Model 3

Årets bil 2019 i England

Folke-Teslaen vant over både fossil- og hybridbiler i britisk kåring.

PRISDRYSS: Tesla Model 3 vant flere priser under en britisk prisutdeling nylig. Foto: Jamieson Pothecary
PRISDRYSS: Tesla Model 3 vant flere priser under en britisk prisutdeling nylig. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Det britiske magasinet Auto Express kåret nylig Tesla Model 3 til årets bil 2019.

Og det bare kort tid etter at modellen ble lansert på markedet, med rattet på høyre side.

I følge magasinet er en av grunnene at den elektriske bilen er så og si like enkel å bruke som en forbrenningsbil.

Dette forklarer de med tilgangen til de såkalte Supercharger'ne til Tesla, og bilens CCS-lading, som lar den lade svært raskt sammenlignet med andre elektriske modeller på markedet.

Magasinet trekker også frem god rekkevidde, masse lagringsplass og et brukervennlig design på interiøret i sin bedømmelse.

- Beste sålangt

I følge Auto Express er dette den beste Teslaen så lang, og berømmer produsenten for å lytte til tilbakemeldinger fra kunder, og gjøre nødvendige utbedringer.

I følge magasinet er kjøreopplevelsen akseptabel, selv om de mener at man mangler "følelse" i rattet.

De mener imidlertid at Tesla har klart det få produsenter har klart så langt, nemlig skape en elektrisk bil med personlighet, og mener Model 3's evner vil overraske føreren.

- Det er en bil som er gøy å kjøre, billig i drift, sikker og praktisk for familier. Og en bil som integrerer den siste teknologien i hverdagsbruk på en sømløs måte. Det er den perfekte bilen for den morderne tid, sier sjefsredaktør i Autoexpress Steve Fowler, i følge insideevs.com.

Se hele utdelingen her:

Flere priser

Auto Express deler totalt ut 30 priser under sin kåring, fire av de er direkte myntet på elektriske biler: Affordable Electric Car of the Year, Premium Electric Car of the Year, Affordable Hybrid Car of the Year, and Premium Hybrid Car of the Year.

Tesla Model 3 stakk også av med prisen for Premium Electric Car of the Year, foran blant annet Jaguar I-Pace, mens Kia Niro EV vant Affordable Electric Car of the Year.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.