Tesla Supercharger:

Blir dyrere fra klokka 16

Nå har Tesla skrudd sine superchargere over til «vintertid».

Nå blir det dyrere å lade på Teslas stasjoner mellom klokka 16–20. Her fra ladestasjonen i Mosjøen. Foto: Pål Joakim Pollen
Nå blir det dyrere å lade på Teslas stasjoner mellom klokka 16–20. Her fra ladestasjonen i Mosjøen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): I Norge har Tesla 114 ladestasjoner med til sammen 1741 ladestolper og er med det blant de største ladeoperatørene her til lands.

Der det tidligere kun var Teslas egne biler som kunne lades på deres Superchargere, åpnet selskapet i fjor for at også biler fra andre produsenter kunne lades – nå på de aller fleste av stasjonene.

I de seneste pristestene Elbil24 har gjort, har det nettopp vært Tesla som har levert den laveste prisen per kilowattime.

En ting som er verdt å merke seg med Teslas ladere, er at de er noe dyrere i et gitt tidsrom hvert døgn. I sommerhalvåret koster det mer å lade på Teslas stasjoner fra 18–22 på kvelden.

Nå melder selskapet at deres ladere er stilt over til «vintertid» og at de fire dyre timene flyttes fra 18–22 til 16–20. Det er i tråd med slik det var i vinter.

Vi har fått vår første kikk på Tesla Model 3. Her kan du se bilen både inn- og utvendig. Vis mer

Prispåslaget er i størrelsesorden 10 prosent kontra resten av døgnet. Tesla har individuelle priser på alle sine stasjoner.

– Fra og med tirsdag 24. oktober forskyves klokkeslettene for høye strømpriser til tidligere på døgnet som følge av endrede energipriser om høsten og vinteren, heter det seg i en melding Tesla har sendt til sine kunder.

Mer om

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.