Bilvask-abonnement

Circle K endrer abonnementet

Har sendt e-post til kundene – nå får de vasket mindre.

FRA 30 TIL 8: Circle K begrenser nå sitt bilvask-abonnement ytterligere. Foto: Johnny Syversen/Circle K
FRA 30 TIL 8: Circle K begrenser nå sitt bilvask-abonnement ytterligere. Foto: Johnny Syversen/Circle K Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): 30 bilvask i løpet av 30 dager, men maks to runder i maskinen i løpet av en dag var begrensningen Circle K hadde satt for sin abonnementstjeneste for bilvask.

Nå har kundene fått e-post om at disse vilkårene blir endret:

«Endring av vilkår for bilvaskabonnement. Fra 15. mai 2023 blir vilkårene for bilvaskabonnementet endret til maksimalt 8 vask per 30 dagers periode».

Disse enkle tipsene gjør at du unngår uhell i bilvaskemaskinen. Vis mer

Kundene bes samtidig om å si opp avtalen før fornyelsesdatoen dersom de ikke godtar de nye vilkårene.

Til Broom forteller Anders Hagen, kategorisjef for bilvask i Circle K, at selskapet har sett seg nødt til å gjøre begrensningen fordi det har skapt utfordringer med køer foran vaskehallene. Selv om avtalen har vært for privatbilister, har Circle K også sett firmaer kjøpe avtaler med en helt annen vaskehyppighet enn private.

– For en privatbilist er fortsatt åtte vask pr 30 dager en meget god avtale, og dette dekker mer enn 90 prosent av alle våre kunder, sier Hagen til nettstedet.

I Elbil24s oversikt over bilvaskabonnementer var Circle K allerede kjeden som tilbød færrest vask per måned med sin abonnementsavtale. Hva konkurrentene byr på og hva det koster får du full oversikt over her (krever PRO-medlemskap, kan prøves for kr 1,-):

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.