Satser på hjemmelading:

Circle K med ny ladeoffensiv

Vil levere lading til elbiler i privatboliger og borettslag.

NY SATSING: Circle K utvider lade-satsingen og tilbyr hjemmeladere. Her viser sjef for hjemmelading i Circle K, Marius B. Høgevold en av boksene de tilbyr. Foto: Circle K
NY SATSING: Circle K utvider lade-satsingen og tilbyr hjemmeladere. Her viser sjef for hjemmelading i Circle K, Marius B. Høgevold en av boksene de tilbyr. Foto: Circle K Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24):

Bensinstasjonskjeden Circle K har flere ganger før vist at de er evnen til å endre seg etter hva markedet ønsker. Allerede er de underveis med en offensiv utbygging av egne hurtigladere, og har samarbeidet med ladeleverandør Ionity om lynladere på sine nye "energistasjoner".

Nå tar de steget videre, og tilbyr hjemmelading for privatboliger og borettslag.

- Enkel ladeopplevelse

Circle K Charge er navnet på den nye løsningen, hvor de tilbyr ladebokser med installasjoner inkludert i prisen, forteller sjef for hjemmelading i Circle K, Marius B. Høgevold.

– Lading foregår i all hovedsak i hjemmet. Vi ønsker å kunne tilby en enkel og helhetlig ladeopplevelse for kundene, og derfor ville vi utvide vårt eksisterende ladetilbud med hjemmeladere.

LADEBOKS MED LOGO: Mennekes ladeboks levert av Circle K får logo på fronten. Foto: Circle K
LADEBOKS MED LOGO: Mennekes ladeboks levert av Circle K får logo på fronten. Foto: Circle K Vis mer

Circle K åpnet for bestillinger for bare 2 uker siden, og har enda ikke gått offentlig ut med det nye tilbudet. Men allerede har de fått flere tilbakemeldinger.

- Vi har fått veldig god respons så langt, og overraskende mange har bestilt på circlekcharge.no, så det ser ut til å kunne vil veldig populært.

To ladebokser

Tilbudet består av to tilbud med hver sin ladeboks, Mennekes og Easee.

Menneskes sin boks tilbys for 11990 kroner ferdig montert, dersom du er EXTRAClub-medlem. I tillegg har de nå et introduksjonstilbud der du sparer ytterligere 500 kroner.

Den andre boksen fra Easee inneholder blant annet integrert 4G og kan styres med Circle K Charge-appen. Boksen går for å være en av de mest spennende ladeboksene på markedet for tiden.

Prisen er til vanlig 15 990 med medlemskap, men har en rabatt på 2000 kroner under introduksjonsperioden.

- Easee er produktet for deg som ønsker en fremtidssikker ladeboks. Laderne får nemlig automatiske programvareoppdateringer, slik at de bare blir smartere med tiden. Vi kan også fjernstyre ladeboksen, slik at eventuelle problemer raskt kan løses, sier Høgevold.

- Konkurransedyktige

Dersom man trenger noe utover en standardinstallering, som oppgradering av elektronisk anlegg, legging av kabler og liknende, så kommer dette i tillegg til den oppgitte prisen.

Likevel mener Høgevold at de kan måles med konkurrentene prismessig.

– Det er farlig å garantere at vi er de billigste på markedet. Men vi har undersøkt, og jeg kan i alle fall si at vi ligger godt an, og jeg garanterer at vi har konkurransedyktige priser.

Ladeboksene skal kunne styres med Circle K-appen, hvor du blant annet kan starte og stoppe ladingen. I tillegg kan du bruke samme appen, dersom du hurtiglader på en av deres stasjoner og vil samtidig få 15 prosent rabatt her, forklarer Høgevold.

- Vi syns dette er et spennende marked, og vi har lyktes i å tiltrekke oss de rette partnerne, og dyktige personer, med lang erfaring innen elbil-lading, avslutter Høgevold.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.