Statens vegvesen stenger

Coronautbruddet stenger alle trafikk­stasjoner: - Ekstrem situasjon

Lover kunder pengene tilbake.

Statens vegvesen tar grep. Foto: Tomas Rolland, Statens vegvesen.
Statens vegvesen tar grep. Foto: Tomas Rolland, Statens vegvesen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO?

(Elbil24): Statens vegsesen melder på sine nettsider at de nå tar drastiske grep for å forhindre spredning av coronaviruset.

Vegvesenet følger rådene fra helsemyndighetene og holder alle trafikkstasjonene stengt til og med 26. mars.

- Vi beklager ulempene dette medfører, men håper på forståelse for at vi må gjøre tiltak i denne ekstreme situasjonen vi nå er i.

- Vi i Statens vegvesen må også være med på å ta vår del av ansvaret for å unngå ytterligere coronasmitte, sier direktør Bodil Rønning Dreyer i Statens vegvesen.

Pengene tilbake

All aktivitet som skjer ved trafikkstasjoner fram til 26. mars er avlyst.

Dette gjelder blant annet førerprøver, teoriprøver og hallkontroller knyttet til privatbiler.

De som blir direkte berørt av dette, vil bli kontaktet.

– Det vil bli satt opp nye timer så snart som mulig når vi åpner igjen, og vi vil jobbe for at de som har fått utsatt timene sine, får timer så fort som mulig.

- Om du allerede har betalt for en time hos oss, vil du enten få en ny time eller pengene tilbake om du ikke lenger har behov for timen, sier Dreyer.

Ulemper

Statens vegvesen har også mottatt henvendelser om rettighetsbevis som ikke kan bli fornyet, timeavtaler som ikke kan benyttes og andre ulemper som har oppstått på grunn av stengte trafikkstasjonene og at andre tjenester ikke er tilgjengelige.

– Vi jobber med å gi dispensasjoner der det er mulig, slik at de som ikke får gjennomført nødvendige oppdateringer som følge av korona-situasjonen ikke skal oppleve unødvendige ulemper, sier Dreyer.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.