Høyttalere i Zeekr X:

Denne funksjonen er garantert en vinner blant barna

Nye Zeekr X kommer med utvendige høyttalere. Det åpner for flere morsomme muligheter!

Her kan du underholde folk rundt deg. Husk lyd! Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Elbil24 var nylig i Stockholm og prøvekjørte den nye elbilen Zeekr X. Modellen er en nær slektning av nye Volvo EX30, men Zeekr har har ambisjon om å tilby hakket bedre premiumfølelse.

Det vil de gjøre med godt utstyrte biler, gode materialvalg og spennende teknologi. Blant de teknologiske funksjonene i Zeekr X finner vi external speakers - eller utvendige høyttalere. Disse vil garantert bli en vinner blant barna.

I menyvalget på berøringsskjermen i bilen kan man velge å spille av dyrelyder fra blant annet hund, katt og hest - eller kjøretøylyder fra sportsbil og traktor. Lyden vil da høres utenfor bilen.

Her ser du nye Zeekr X. Artikkelen fortsetter under bildet:

Foto: Steinar André Danielsen.
Foto: Steinar André Danielsen. Vis mer

Prompepute-funksjonen i Tesla har blitt veldig populær blant de minste, og det er god grunn til å tro at utvendige dyrelyder vil bli det samme.

Du kan også spille av musikk på de utvendige høyttalerne, noe som muligens er hakket mer appellerende for de litt eldre.

Se videoen i toppen for å få se hvordan det hele fungerer!

Det må nevnes at Zeekr ikke er de første som kommer med utvendige høyttalere. Også Tesla og Xpeng tilbyr dette på noen av sine modeller.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.