Bli medlem av Elbil24 PRO:

Derfor bør du bli medlem av Elbil24 PRO

Norges eneste nettavis om elbil trenger din støtte og gir deg knallgode rabatter tilbake.

Derfor bør du bli medlem av Elbil24 PRO

(Elbil24): Tusen takk for at du er en av flere hundre tusen som leser Elbil24. Vi er Norges eneste profesjonelle nettavis dedikert til elbiler.

Vårt motto er at Elbil24 skal være din beste kilde både før, under og etter bilkjøpet. De neste årene vil en stor andel bilkjøpere konvertere til elbil for første gang, og det er stort behov for god informasjon. Svaret skal du finne på Elbil24.

For å få til dette finansierer vi noe av driften via annonser. Men det er ikke nok. Derfor har vi laget en medlemsklubb. For deg som vil støtte profesjonell elbiljournalistikk, og for deg som vil ha knallgode rabatter. Vårt mål er du skal spare inn medlemskapet mange ganger!

LANSERINGSKAMPANJE: Dette får du når du betaler 399 kroner og blir medlem.

  • Tilgang til ELBIL24 PRO Forsikring. Vi har gått sammen med et stort forsikringsselskap og laget en forsikring som for mange vil slå gunstig ut. Forsikringen er helt uten bonus og du får rabatt for autopilot.
  • Tilgang til ELBIL24 PRO Artikler. Dette er sakene som går i dybden, de mest ressurskrevende testene, og sakene der kunnskap om elbil er satt i system.
  • Eksklusive rabatter på noen av markedets mest interessante ladebokser, parkeringsur, kabler og ladeutstyr. Her sparer du lett flere tusen kroner.
  • Rabatt hos Hurtigruta Carglass med lånebil og grafis vindusviskere og spylerveske.
  • 10% rabatt på Nokian dekk hos Vianor, inkl SUV. 20% rabatt på dekkhotell hos Vianor. 8% rabatt på felger, 12% rabatt på felgpakker.
  • Opp til 25 prosent rabatt på foliering og solfilm hos Merhebia Finest.
  • 10 prosent rabatt om du gjør service hos Elmek Mekonomen

ÅRSABONNEMENT

Årskontingent

599

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Flere tilbud finner du på Elbil24.no/medlemsfordeler

Elbil24 ble startet i november i 2018, og leserne har tatt svært godt imot oss. Så godt at vi ble finalist i kategorien «Beste nykommer» i den europeiske kåringen Digiday Media Awards.

Elbil24.no er drevet av Scandinavia Online AS, som også driver nettavisene sol.no, vi.no og kode24.no. Familiebedriften Aller Media eier 100 prosent, og heier på oss.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer