Bli medlem av Elbil24 PRO:

Derfor bør du bli medlem av Elbil24 PRO

Norges eneste nettavis om elbil trenger din støtte og gir deg knallgode rabatter tilbake.

Derfor bør du bli medlem av Elbil24 PRO

(Elbil24): Tusen takk for at du er en av flere hundre tusen som leser Elbil24. Vi er Norges eneste profesjonelle nettavis dedikert til elbiler.

Vårt motto er at Elbil24 skal være din beste kilde både før, under og etter bilkjøpet. De neste årene vil en stor andel bilkjøpere konvertere til elbil for første gang, og det er stort behov for god informasjon. Svaret skal du finne på Elbil24.

For å få til dette finansierer vi noe av driften via annonser. Men det er ikke nok. Derfor har vi laget en medlemsklubb. For deg som vil støtte profesjonell elbiljournalistikk, og for deg som vil ha knallgode rabatter. Vårt mål er du skal spare inn medlemskapet mange ganger!

ÅRSABONNEMENT

Årskontingent

599

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Flere tilbud finner du på Elbil24.no/medlemsfordeler

Elbil24 ble startet i november i 2018, og leserne har tatt svært godt imot oss. Så godt at vi ble finalist i kategorien «Beste nykommer» i den europeiske kåringen Digiday Media Awards.

Elbil24.no er drevet av Scandinavia Online AS, som også driver nettavisene sol.no, vi.no og kode24.no. Familiebedriften Aller Media eier 100 prosent, og heier på oss.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.