Bli medlem av Elbil24 PRO:

Derfor bør du bli medlem av Elbil24 PRO

Norges eneste nettavis om elbil trenger din støtte og gir deg knallgode rabatter tilbake og de viktigste testene, oversiktene og guidene tilbake.

Derfor bør du bli medlem av Elbil24 PRO

(Elbil24): Tusen takk for at du er en av flere hundre tusen som leser Elbil24. Vi er Norges eneste profesjonelle nettavis dedikert til elbiler.

Vårt motto er at Elbil24 skal være din beste kilde både før, under og etter bilkjøpet. De neste årene vil en stor andel bilkjøpere konvertere til elbil for første gang, og det er stort behov for god informasjon. Svaret skal du finne på Elbil24.

For å få til dette finansierer vi noe av driften via annonser. Men det er ikke nok. Derfor har vi laget en medlemsklubb. For deg som vil støtte profesjonell elbiljournalistikk, og for deg som vil ha knallgode rabatter. Vårt mål er du skal spare inn medlemskapet mange ganger!

  • Tilgang til ELBIL24 PRO Forsikring. Vi har gått sammen med et stort forsikringsselskap og laget en forsikring som for mange vil slå gunstig ut. Forsikringen er helt uten bonus og du får rabatt for autopilot.
  • Tilgang til ELBIL24 PRO Artikler. Dette er sakene som går i dybden, de mest ressurskrevende testene, og sakene der kunnskap om elbil er satt i system.
  • Eksklusive rabatter på noen av markedets mest interessante ladebokser, parkeringsur, kabler og ladeutstyr, leiebil, dekk og mye, mye mer. Her sparer du lett flere tusen kroner.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Aller aktuelle medlemstilbud finner du på Elbil24.no/medlemsfordeler. Flere gode tilbud er på vei.

Elbil24 ble startet i november i 2018, og leserne har tatt svært godt imot oss. Så godt at vi ble finalist i kategorien «Beste nykommer» i den europeiske kåringen Digiday Media Awards.

Elbil24.no er drevet av Aller X AS, som også driver nettavisene sol.no og kode24.no. Familiebedriften Aller Media eier oss 100 prosent, og heier på oss.

Mer om

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.