Nye elbiler i 2023:

Dette blir årets viktigste nye familie-elbiler

I løpet av 2023 kommer en rekke produsenter med elbiler som kan treffe godt i det norske familiebilmarkedet.

NY PLATTFORM: Audi Q6 bygges på Premium Platform Electric, som også Porsche skal bruke til framtidige elbiler. Foto: Produsenten
NY PLATTFORM: Audi Q6 bygges på Premium Platform Electric, som også Porsche skal bruke til framtidige elbiler. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

(Elbil24):

For få år siden var det skrint med elektriske familiebiler i markedet. Nå er det andre tider. Det fylles opp med nye modeller som passer godt for et bredt spekter av norske bilkunder, i prisklasser som er oppnåelige for mange.

Audi Q6 e-tron

– Q6 e-tron blir introdusert til høsten. Vi antar at den kommer i fjerde kvartal, sier Christine Eiken Winther, kommunikasjonssjef hos den norske importøren.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.