Guide: Kjøpe brukt elbil

Dette må du huske når du kjøper brukt elbil

Vi har gjort en stor jobb for gjøre valget av brukt elbil enklere for deg!

FORNØYDE EIERE: I Elbil24s store kartlegging kommer det blant annet fram at eiere av elbilen Kia e-Niro er aller mest fornøyde med rekkevidden. Modellen har vært på markedet noen år, men kommer med sju års garanti. Den er derfor populær på bruktmarkedet. Foto: Øysten Fossum
FORNØYDE EIERE: I Elbil24s store kartlegging kommer det blant annet fram at eiere av elbilen Kia e-Niro er aller mest fornøyde med rekkevidden. Modellen har vært på markedet noen år, men kommer med sju års garanti. Den er derfor populær på bruktmarkedet. Foto: Øysten Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Mens bilprodusentene stadig står klare med nye elbilmodeller og populære reservasjonslister, det er ventet mer enn 40 nye modeller i 2021 er det tydelig at mange nordmenn ønsker å selge sine to-syv år gamle elbiler.

I januar skrev Elbil24 om kraftig økning i antallet brukte elbiler som ligger til salgs på Finn. Prisene startet på det tidspunktet på 6000 kroner for den aller billigste.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer