UTSATT: Vålerengatunnelen skulle stenges, men det er nå utsatt. Dermed forskyves de planlagte arbeidene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.
UTSATT: Vålerengatunnelen skulle stenges, men det er nå utsatt. Dermed forskyves de planlagte arbeidene. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix. Vis mer

Statens vegvesen tar grep

Disse veiene blir rammet av corona

Viruset tvinger frem endringer i prosjektene på E6, E16 og E18.

Publisert

Få gunstige fordeler ved å melde deg inn i Elbil24 PRO!

(Elbil24): - Nå er det svært viktig og å få på plass tiltak som kan hindre videre spredning av viruset blant egne ansatte, underentreprenører, innleide og alle andre som blir berørt av anleggsarbeidet.

Det sa utbyggingsdirektør Kjell Inge Davik i Statens vegvesen da hele Norge ble bedt om på holde seg hjemme for to uker siden. Og tiltak har Statens vegvesen fått på plass.

Siden 16. mars har vegvesenet stengt alle trafikkstasjoner, utsatt fristen for EU-kontroll og forlenget utløpsdato for førerkort.

Samtidig har de opprettholdt kontroll­aktiviteten langs norske veier, men iverksatt tiltak for å unngå smittespredning.

Så lenge det er forsvarlig, fortsetter det meste av utbyggingen til Statens vegvsesen. Men mange forholdsregler er tatt og flere prosjekter er satt på vent.

- Etter råd fra helsemyndighetene gjennomføres det nå særskilte tiltak på alle anlegg. Vi samarbeider tett for å hindre spredning av smitte, sier Davik.

Veier og veiprosjekter som er berørt:

E6

E18

E16

E39

E69

Riksveier

Følgende prosjekter i Bergen (Miljøløftet):

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.