eCarExpo 2024:

Elbil24 henter Europas største elbilmesse til Norge

Forbrukernettavisen Elbil24 skal i samarbeid med eLife Nordic arrangere elbilmessen eCarExpo Oslo på Lillestrøm i februar neste år.

Elbil24 henter Europas største elbilmesse til Norge
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): eCarExpo startet opp i 2016 og har hatt kraftig vekst siden. Under messen i Stockholm i år var det 16.000 besøkende og over 100 utstillere.

– Elbil24 er Norges største ekspert innen elbil og derfor vår foretrukne partner av eCarExpo. Sammen med Elbil24-gjengen skal vi skape suksess i Norge, sier CEO Gunnar Dackevall i eLife Nordic.

Under eCarExpo i Lillestrøm kan du stifte bekjentskap med det stadig voksende utvalget av ladbare biler og oppleve verdenspremierer.

– Når Europas største elbilmesse skal skal etablere seg i Norge er det naturlig at Elbil24 blir med som en partner. Vi er veldig imponert over hva de har fått til tidligere, og lanseringen i Norge blir intet unntak. Vi gleder oss, sier eventansvarlig Iris Edvarda Hemgren i Aller X, selskapet som eier og driver Elbil24.

Iris Hemgren (Aller X), Pål Joakim Pollen og Steinar Danielsen (Elbil24) er klare for messe på nyåret. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke / Kode24
Iris Hemgren (Aller X), Pål Joakim Pollen og Steinar Danielsen (Elbil24) er klare for messe på nyåret. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke / Kode24 Vis mer

– eCarExpo Norge bør bli et naturlig sted hvor man lanserer verdenspremierer innen elbil. Målet er også å fylle opp messegulvet med nyheter innen solenergi, energilagring og andre teknologiske løsninger som gjør elektrisk mobilitet smartere og mer bærekraftig, sier Head of Growth Henrik Victor Hansen i Aller X.

Elbilmessen finner sted i Nova spektrum i Lillestrøm 9–11. februar 2024.

Kontaktinfo:

Henrik Victor Hansen - +47 99 77 24 27 - henrik.hansen@allerx.no
Gunnar Dackevall - +46 705-73 49 12 - gunnar.dackevall@elife.se

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.