Elbil24 ansetter medlemsansvarlig

Elbil24 henter medlemssjef fra Elbilforeningen

Line Bergsjøbrenden melder overgang til Scandinavia Online.

Line Bergsjøbrenden starter som medlemsansvarlig i Scandinavia Online som driver Elbil24, Kode24 og Sol.
Line Bergsjøbrenden starter som medlemsansvarlig i Scandinavia Online som driver Elbil24, Kode24 og Sol. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ferske Elbil24-saker rett i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå

(Elbil24):

På kort tid har Elbil24 befestet sin posisjon som det største nettstedet om elbiler i Norge. Tusenvis av medlemmer har strømmet til medlemstjenesten Elbil24 PRO. For å styrke denne satsningen henter Scandinavia Online nå inn Line Bergsjøbrenden som de siste syv årene har vært medlemssjef og ansvarlig for CRM i Elbilforeningen.

- Jeg har hatt ansvaret for et team som leverte den beste reisen og pleien til over 100.000 medlemmer. Det har gitt meg erfaring om hva som skal til for å skape vekst og relasjoner, sier Line Bergsjøbrenden.

Scandinavia Online er Aller Medias selskap for innovasjon og nye satsninger. De driver Sol, som er landets største nyhetsaggregator, Kode24 som er det største nettstedet for utviklere, i tillegg til det Elbil24, som er det største nettstedet om elbiler. Line skal jobbe for alle disse merkevarene og nye som er under planlegging. Bergsjøbrenden har tidligere jobbet som organisasjonsrådgiver i Barnekreftforeningen og hentet inn sponsorer og jobbet med markedsføring.

- Det er utrolig gøy å jobbe med systemutvikling og implementering i en bransje som er teknologi- og datadrevet. Alt handler om å forstå hvilke ønsker og behov medlemmene har. Jeg lover å ta vare på hvert enkelt medlem og gi dem best mulig verdig og opplevelse av sitt medlemskap, sier hun.

Administrerende direktør Jan Thoresen i Scandinavia Online sier alt handler om gjennomføring.

- Hos oss er det kort vei fra ide til handling. Vi gjennomfører det vi tror på, prøver og feiler og skaper vekst på veien. Line Bergsjøbrenden skal hjelpe oss å profesjonalisere og optimalisere hele medlemsreisen, markedsføringen og skape vekst på helt nye områder. Vi gleder oss til reisen, sier Thoresen.

Bergsjøbreden inngår i et nytt vekst-team som er under oppbygging. Selskapet har allerede ansatt Henrik Victor Hansen fra Schibsted sin Helthjem som Head of Growth. Enda flere stillinger skal besettes fremover.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.