Lesertall MBL

Elbil24 vokser raskest i Norge

Du leser nå den avisen som opplever størst leservekst i landet. - Dette beviser at vi har truffet planken. Informasjonsbehovet rundt elbil er enormt, sier redaksjonsleder Bjørn Eirik Loftås.

NYTTIG GJENG: Elbil24 vokser mest av alle, og befester sin posisjon som Norges ledende uavhengige nettavis om elbiler. Her representert ved redaksjonsmedlemmene (f.v.) Fred Magne Skillebæk, Steinar André Danielsen og Bjørn Eirik Loftås. Øivind Lie Jacobsen var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen
NYTTIG GJENG: Elbil24 vokser mest av alle, og befester sin posisjon som Norges ledende uavhengige nettavis om elbiler. Her representert ved redaksjonsmedlemmene (f.v.) Fred Magne Skillebæk, Steinar André Danielsen og Bjørn Eirik Loftås. Øivind Lie Jacobsen var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Andreas Heen Haaland-Carlsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Onsdag la Mediebedriftenes Landsforening (MBL) fram lesertallene for avisene i Norge. Den viser at befolkningen leser aviser som aldri før, 83 prosent leser minst en avis på papir eller digitalt hver eneste dag.

Vokser mest av alle

Enkelte medier opplever nedgang, men mange opplever vekst. Og enkelte vokser mye raskere enn andre.

Helt øverst på listen over avisene som vokser aller mest, finner du Elbil24. I løpet av andre halvår 2021 økte Norges største forbrukernettsted med fokus på elbil lesermassen med hele 27,8 prosent.

- Det er godt å få denne bekreftelsen på at vi lykkes med det vi ønsker å være; lesernes høyre hånd før, under og etter et elbil-kjøp. Hver måned får vi rundt 10.000 nye elbil-eiere her til lands, og behovet for nyttig og relevant informasjon er enormt, sier redaksjonsleder i Elbil24, Bjørn Eirik Loftås.

Han trekker blant annet fram økt bemanning, hyppigere oppdateringer, skjerpet fokus på nyheter, aktualitet og forbrukersaker - samt flere dueller og trippeltester, som viktige grep som har bidratt til den sterke veksten.

- Vi publiserer nyheter, tester, tips og råd hver eneste dag, 365 dager i året, sier redaksjonslederen.

Økt medlemssatsing

Veksten startet egentlig langt tidligere, men skjøt virkelig fart i fjor høst. Det gjorde også økningen i medlemsmassen på Elbil24 Pro.

- Medlemsklubben vår Elbil24 Pro har snart tre ganger så mange medlemmer som i fjor sommer. Medlemmene får tilgang til alle de største og viktigste testene og dybdeartiklene. I tillegg får de rabatt på alt fra service, forsikring, veihjelp til viktig bilutstyr. Jo flere medlemmer, desto flere fordeler, lover Loftås.

PRO: Et knippe av de ferskeste forbrukersakene på Elbil24 PRO. (Faksimile)
PRO: Et knippe av de ferskeste forbrukersakene på Elbil24 PRO. (Faksimile) Vis mer

Norges raskest voksende nettavis har med andre ord ikke tenkt å hvile på laurbærene framover.

- Nei, vi har ikke tenkt å slutte verken med å vokse eller å bli bedre. Framover blir det blant annet mer videoinnhold, vi skal eksperimentere med nye verktøy og formater - og vi lover å involvere leserne våre enda mer når vi skal skape de beste og viktigste sakene. Vi åpner også for kronikker og debattinnlegg fra nøkkelpersoner innenfor bransjene og temaene vi skriver om, sier Loftås.

- Det viktigste er uansett at vi lover at vi fortsatt skal være Norges nyttigste nettsted for alle som er interessert i elbil, avslutter han.

Få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler: Prøv vårt pro-medlemskap for 1 krone første måneden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.