Strømpriser

Fire timer med gratis lading!

Da bør du plugge i elbilen i helga.

Ikke lad i natt! Sjekk under når du bør plugge inn. Foto: Shutterstock / NTB
Ikke lad i natt! Sjekk under når du bør plugge inn. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Vi har vært lært opp til at det er billigst å lade på natta en god stund nå, men det er ikke tilfelle det neste døgnet.

Lørdag ettermiddag er det nemlig tre timer med negative strømpriser i hele landet, etterfulgt av en time der strømmen koster nøyaktig null øre.

Altså gjør du lurt i å plugge inn bilen lørdag klokka tolv og la den lade frem til fire. Og skulle du glemme deg å la den stå til fem, koster strømmen bare to øre den timen også. Fra 11-12 koster den under ett øre.

Merk at du selvsagt må betale nettleie i tillegg, så helt gratis blir det ikke. Men strømmen du putter på batteriet disse timene gjør i hvert fall bilen ekstra billig å kjøre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.