Se videoen

Forhåndstitt: Ioniq 5 på norgesbesøk

Se detaljene som gjør Ioniq 5 til en av de mest spennende nykommerne i år.

Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Ioniq 5 har vært en av vårens store elbil-snakkiser. I juni kommer de første kundebilene til landet, men bilen har likevel vært på besøk ved flere anledninger. Allerede i februar kunne vi vise bilder av bilen mens den stod til lading på en av Ionitys ladeanlegg.

Nå har bilen vært i Oslo for å delta på en digital visning for kundene.

Elbil24 tok turen til Skur 13 på Aker Brygge, for også vi ville ta en nærmere titt på det som må være en av årets store nyheter blant batteribilene.

Det blir kundene av introduksjonsversjonen Project 45 som får bilene først. Ikke engang importøren får en bil de kan låne ut til pressen, før disse har funnet veien til sine respektive eiere.

I mellomtiden kommer importøren til å åpne opp for ordinære bestillinger, til de som ikke var så heldige å få fatt i et av disse eksemplarene.

Da lukter det tidlig høst før noen av øvrigheta får sine biler.


Ioniq 5 er en bil som har mye spennende å by på, med blant annet 800 volts lading, et svært fleksibelt interiør, og mye romfølelse innvendig. Den lange akselavstanden, på hele 3 meter, legger grunnlag for en svært god storbilfølelse i det som ellers er en stor bil i kompaktklassen.

Elbil24 har skrevet det meste av hva bilen har å by på, så len deg heller tilbake, se videoen øverst i saken, og la produkstsjef Øyvind Knudsen fra Hyundai vise deg detaljene i levende live.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.