Elon Musk vs Disney:

Gjemmer Disney-appen i bilene

Amper stemning mellom Disney og Elon Musk.

Nå melder mange Tesla-eiere om at Disney+-appen har forsvunnet fra bilene. Foto: Pål Joakim Pollen
Nå melder mange Tesla-eiere om at Disney+-appen har forsvunnet fra bilene. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

(Elbil24): Har man barn i bilen, kan ladestoppet gjøres langt mer bekvemt ved å snurre litt film på skjermen. I Teslas biler kan både YouTube, Twitch, Netflix og Disney+ brukes så lenge bilen er parkert.

Nå er det mange Tesla-eiere som melder om at Disney+-appen har forsvunnet fra bilene.

Årsaken kan være den dårlige stemningen mellom Tesla- og Twitter/X-sjef Elon Musk og Disney, etter at sistnevnte valgte å stoppe annonsering på Musks sosiale medium. Ifølge CNN gikk Musk hardt ut mot Disney-sjef Bob Iger forleden dag.

Det kan selvsagt bare være en feil i den siste Tesla-oppdateringen, men få tror at det er tilfeldig at Disney+-appen nå er blitt borte i mange Teslaer i kjølvannet av denne konflikten.

Ifølge InsideEVs kan det se ut som at Disney+-appen har forsvunnet hos eiere som ikke har brukt appen tidligere.

Heldigvis skal trikset være enkelt for å få den tilbake. Alt man trenger å gjøre er å taste inn disneyplus.com i nettleseren i bilen, og så vises snarveien igjen.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.