Flere nyheter i mobil-appen

Gode vinternyheter for Tesla-eiere

Blir lettere å varme bilen

Nye mobiloppdateringer skal gjøre livet enklere for vinterkalde Tesla-eiere. Foto: Tesla
Nye mobiloppdateringer skal gjøre livet enklere for vinterkalde Tesla-eiere. Foto: TeslaVis mer

(Elbil24): Teslasjef Elon Musk kommer med vinternyheter til sine kunder.

Siste uken ble det klart at en ny oppdatering i mobilappen vil gi Tesla-eiere muligheten til å bestille mobile mekanikere via appen om kort tid. Nå følger flere nyheter på Tesla-app fronten, i følge elektrek.com.

Etter de mange problemene Model 3 har møtt på i kalde temperaturer skal nye funksjoner i mobilappen gi flere muligheter for kalde Tesla-eiere.

Musk skriver i et innlegg på Twitter at en funksjon der man kan sette på setevarmeren i bilen er på vei.

Tidligere i vinter har flere Model 3-eiere i USA opplevd kuldeproblemer med sine biler. Et av problemene har rett og slett dreid seg om å få opp døra.

På Teslaer er håndtaket innlemmet i bilsiden, og kommer først ut når man låser opp bilen, eller dytter på håndtaket, litt avhengig av hvordan bilen er innstilt. Deretter kjører bilen automatisk vinduet noen centimeter ned, før du kan åpne døren.

Flere eiere har imidlertid hatt problemer både med å få ut håndtaket i kalde temperaturer, og at vinduet har frosset fast, slik at døren ikke går opp.

Derfor foreslo en av electrek sine journalister i den samme twitter-tråden som over en funksjon der man kan rette all varmen mot vinduene så dørene enklere går opp ved frost.

Skal vi tro Musk sitt svar "God ide" er dette også noe man kan håpe på.

Når disse oppdateringene eventuelt vil skje, og om det vil komme i tide til Norges kaldeste vinterperioder er imidlertid usikkert. Men trolig er dette funskjoner som Tesla-eiere i allefall kan glede seg over i vintrene som kommer.