Vinteroppdatering i Telsas mobil app

Gode vinternyheter for Tesla-eiere

Nå rulles Teslas vinteroppdatering ut til bileierne.

Nye mobiloppdateringer skal gjøre livet enklere for vinterkalde Tesla-eiere. Foto: Tesla
Nye mobiloppdateringer skal gjøre livet enklere for vinterkalde Tesla-eiere. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Teslas vinterapp er på vei ut til kundene.

I november tvitret Tesla sjef Elon Musk at en ny oppdatering i mobilappen vil ggjøre det lettere Tesla-eiere å bruke bilen i kalde temperaturer.

Nå skal oppdateringen være på vei ut til kundene.

Sleit i kulda

Etter de mange problemene Model 3 har møtt på i kalde temperaturer skal nye funksjoner i mobilappen gi flere muligheter for kalde Tesla-eiere.

Musk skrev i et innlegg på Twitter at en funksjon der man kan sette på setevarmeren i bilen er på vei.

Tidligere i vinter har flere Model 3-eiere i USA opplevd kuldeproblemer med sine biler. Et av problemene har rett og slett dreid seg om å få opp døra.

På Teslaer er håndtaket innlemmet i bilsiden, og kommer først ut når man låser opp bilen, eller dytter på håndtaket, litt avhengig av hvordan bilen er innstilt. Deretter kjører bilen automatisk vinduet noen centimeter ned, før du kan åpne døren.

«Good idea»

Flere eiere har imidlertid hatt problemer både med å få ut håndtaket i kalde temperaturer, og at vinduet har frosset fast, slik at døren ikke går opp.

Derfor foreslo en av electrek sine journalister i den samme twitter-tråden som over en funksjon der man kan rette all varmen mot vinduene så dørene enklere går opp ved frost.

Skal vi tro Musk sitt svar "God ide" er dette også noe man kan håpe på.

Når disse oppdateringene eventuelt vil skje, og om det vil komme i tide til Norges kaldeste vinterperioder er imidlertid usikkert. Men trolig er dette funskjoner som Tesla-eiere i allefall kan glede seg over i vintrene som kommer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.