Jeep Wagoneer S

Her er bildene du ikke skulle se

Mange venter i spenning på Jeeps nye SUV. Her får du en smakebit tidligere enn planlagt.

Dette er ett av bildene av Jeep Wagoneer S som Jeep og Stellantis ikke vil at du skal se - ennå. Foto: Jeep/Stellantis.
Dette er ett av bildene av Jeep Wagoneer S som Jeep og Stellantis ikke vil at du skal se - ennå. Foto: Jeep/Stellantis. Vis mer
Publisert

(Elbil24): Jeep har i skrivende stund kun én elbil i markedet, men den har til gjengjeld bitt godt fra seg. Jeep Avenger gikk nemlig til kopps i kåringen Car of the year 2023.

Nå er bilprodusenten i ferd med å lansere nye, fullelektriske modeller. SUV-en Wagoneer S er blant dem - og den første som vil introduseres for markedet.

Elbil24 kjenner til at Wagoneer S etter planen skal få sin verdenspremiere om et par måneder, eller nærmere bestemt rundt påsketider. I denne artikkelen får du overraskende nok bli mer kjent med modellen enn hva Jeep og eierselskapet Stellantis hadde sett for seg.

Viste bilder ved en glipp

I en tidligere teaservideo holdt Jeep kortene tett til brystet hva gjelder utseendet til Wagoneer S. Ideen har åpenbart vært å vise minst mulig av bilen inntil lanseringen.

Ved en glipp har imidlertid Stellantis klart å publisere to bilder av den produksjonsklare Wagoneer S på Facebook. Bildene ble raskt tatt ned igjen av Stellantis, men flere følgere rakk å få det med seg. Deriblant Mopar Insiders, som også tok vare på bildene:

Av bildene kan det se ut til Jeep - i motsetning til mange andre bilprodusenter - har hostet opp en produksjonsmodell som likner veldig på konseptbilen.

Dette vet vi om Jeep Wagoneer S

Nye Jeep Wagoneer S er bygget som elbil fra bunnen og måler 4,91 meter i lengden. Modellen får kraftige ytelser, 600 hestekrefter og voldsom akselerasjon. 0-100 km/t-sprinten skal gjøres unna på fattige 3,5 sekunder.

I Norge er man gjerne mer opptatt av rekkevidden enn ytelsene. I så fall klinger det godt med en forventet rekkevidde på over 70 mil.

Jeep lover at modellen - som er deres svar på Range Rover - vil tilby enestående fremkommelighet og terrengegenskaper».

Vil du lese mer om Wagoneer S og de andre Jeep-elbilene som er på vei? Sjekk ut denne artikkelen!

Mens vi venter på Jeep Wagonner S, kan vi kose oss med tre andre høyaktuelle SUV-er:

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.