Kameraspeil på Ioniq 6

Her har Hyundai tenkt smart

Vi er ikke alltid begeistret når vi tester biler med kameraspeil, men dette fungerte faktisk meget godt.

Et mulig ekstrautstyr på Ioniq 6 er å bytte ut de tradisjonelle sidespeilene med kameraspeil. Se hva vi synes om dem! Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Enkelte bilmodeller tilbyr deg å bytte ut de tradisjonelle sidespeilene med to kameraer, og dermed ha skjermer på innsiden av kupeen som viser det kameraene ser.

Vi har prøvd Hyundais løsning i en Ioniq 6. Kameraspeilene er tilgjengelige som ekstrautstyr (10.000,-) og har noen fordeler kontra et tradisjonelt sidespeil, men det er heller ikke uten ulemper.

Se hva vi mener i videoen over!

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.