Ny Tesla Model 3

Hevder Tesla slipper ny Model 3 Performance i 2024

Alt tyder på at det blir en elbil å glede seg til. Men hvor sikre er vi på navnet?

Slik så det ut da Tesla Model 3 ble lansert i ny utgave. Her kan du se bilen både inn- og utvendig. I 2024 kommer trolig en oppdatering av Performance-utgaven. Vis mer
Publisert

(Elbil24): Tesla har fått mye ros for sin nye utgave av Model 3. Tesla lanserte den vesentlig oppgraderte modellen i høst og har allerede rukket å imponere. Blant annet i Elbil24s ferske test:

Model 3 har fått en rekke endringer både innvendig og utvendig. Sistnevnte har gitt bedre aerodynamikk og lavere forbruk, noe som igjen bidrar til lengre rekkevidde.

Støyvnivået er dessuten senket og modellen fremstår mer komfortabel å kjøre. For å nevne noe.

Ny Model 3 Performance

Enn så lenge er det kun Standard Range og Long Range som er fornyet. Derfor har det vært knyttet stor spenning til hva som skjer med den siste av versjonene, nemlig Performance.

Ifølge det australske bilmagasinet Which Car? har Tesla bekreftet at en ny utgave av Model 3 Performance kommer til neste år.

Which Car var til stede under presentasjonen av nye Model 3 i Australia og skriver at Tesla-representanter i den forbindelse røpet planene om en forbedret Performance-versjon.

Ifølge nettstedet kan man få et første glimt av nye Model 3 Performance innen nyttår, men bilen vil ikke selges før til neste år.

KJENNETEGN: Performance-utgavene til Tesla er utstyrt med røde bremsekalipere. Her ser du 2023-utgaven av Tesla Model 3 Performance. Foto: Steinar André Danielsen.
KJENNETEGN: Performance-utgavene til Tesla er utstyrt med røde bremsekalipere. Her ser du 2023-utgaven av Tesla Model 3 Performance. Foto: Steinar André Danielsen. Vis mer

Raskere enn før

Nye Performance vil få de samme oppdateringene som Standard Range og Long Range.

I tillegg snakkes det om at Tesla har latt flere kjøre-entusiaster få være med i utviklingen av den nye utgaven.

Tidligere kunne Model 3 Performance kjøre 0-100 km/t-sprinten på 3,3 sekunder (med 1-foot roll-out), men den nye utgaven vil angivelig bli raskere. Kanskje blir den nye utgaven så kraftig at Tesla vurderer å gi den Plaid-navnet i stedet for Performance? Hvem vet!

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.