Tesla Pickup:

Hinter om Tesla Pickup i november

Tesla-sjef Elon Musk hinter om snarlig avduking av Teslas Pickup. Her er det vi vet om bilen.

PICKUP: Dette er det eneste offisielle bildet av Teslas kommende Pickup. Bildet viser en vanlig pickup plassert på lasteplanet for å vise størrelsen. Foto: Tesla
PICKUP: Dette er det eneste offisielle bildet av Teslas kommende Pickup. Bildet viser en vanlig pickup plassert på lasteplanet for å vise størrelsen. Foto: Tesla Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Med sin kommende bil Model Y, har Tesla fullført sin linje av S3XY-biler. Men det vil ikke si at Tesla-entusiaster ikke har flere biler å glede seg til.

Allerede er det klart at Tesla sin trailer, med det foreløpige navnet Tesla Semi, er underveis. Flere bedrifter i Norge har allerede lagt inn bestillinger.

For vanlige kunder er det kanskje Tesla Pickup'en som er mest spennende, og nå kan den være rett rundt hjørnet.

Varsler avduking

Det har vært mange spekulasjoner om Tesla sin pickup. Foreløpig finnes det lite offisiell informasjon, og mange av bildene som er kjent er skisser laget av personer som har forsøkt seg på mulige utseender.

Men nå kan det se ut som man ikke trenger å vente lenge på fasiten. Skal vi tro Tesla-sjef Elon Musk skal det nemlig ikke være lenge til en avduking finner sted.

En Tesla-entusiast spurte nylig Musk på Twitter om når pickupen skulle vises. Svaret har overrasket flere som har lest tråden.

Tviler

Flere er også heller tvilsomme til tidspunktet, og ymter frampå at "sannsynligvis november" kan være når som helst i Tesla-tid.

Det er etter hvert ikke uvanlig at Tesla-sjefen annonserer nyheter på Twitter, men som flere kommenterer så er det ikke alltid tidsanslagene hans slår til.

Kommunikasjonssjef i Tesla Norge Even Sandvold Roland vil verken bekrefte eller avkrefte sjefens nylige tweet.

– Jeg vil ikke kommentere noe utover det som står i twittermeldingen fra Musk.

Overkommelig pris

Fra før har Tesla-sjefen sluppet informasjon om Teslas pickup stykkevis og delt.

Nettstedet insideevs.com skriver at Musk tidligere har antydet at pickupen skal ha en rekkevidde på inntil 800 km. Den skal kunne trekke opptil 13,5 tonn vekt, og ha muligheten for å lade verktøy fra et innebygd batteri.

Så hva med prisen? Ifølge nettstedet har Musk antydet en pris på under 49.000 dollar, eller rett i overkant av 450.000 norske kroner med dagens valutakurser.

– Vi vil ikke at den skal være så dyr. Jeg tror den må starte på mindre enn 50.000 dollar – den må ha en innstegspris på maks 49.000 dollar, ideelt sett mindre. Det vil være versjoner av bilen som vil koste mer, men man må ha muligheten til å kjøpe den for 49.000 dollar eller mindre, har Musk tidligere uttalt.

Hvordan bilen faktisk blir, og hvilken pris Tesla legger seg på, gjenstår å se, men kanskje får vi svaret allerede i år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.