Leserundersøkelse, høsten 2023

Hvilket terningkast gir du elbilen din?

Bli med på Elbil24s store leserundersøkelse.

Nå vil vi veldig gjerne høre hva du synes om bil din. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Nå vil vi veldig gjerne høre hva du synes om bil din. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er mange som går og tygger på om de skal kjøpe elbil og i så fall hvilken bil de skal kjøpe, og selv om både Elbil24 og flere andre nettsteder serverer den ene testen etter den andre, er det som regel basert på inntrykket vi får i løpet av noen dager med bilen.

For hvem er vel bedre kvalifisert til å vurdere en bil enn de som eier den selv?

Derfor inviterer vi nå våre lesere til å gi en vurdering av bilen de kjører, enten du har kjøpt den, leaser eller bare låner den av svigermor.

Takk til alle som gav oss en bedømmelse av bilen sin! Skjemaet er stengt for nye svar.

Som takk for deltakelsen kan du, om du vil, legge igjen e-postadressen din for være med i trekningen av 3x årsabonnement på Elbil24 Pro, som for tiden har en verdi på 690 kroner.

Med et Pro-abonnement får du tilgang til våre tester, dueller, prissammenligninger og andre dyptgående artikler og en rekke medlemsfordeler, som stadig blir flere. Er du allerede medlem, kan du gi bort abonnementet i gave.

La oss for ordens skyld også gjøre oppmerksom på at e-postadressen din ikke knyttes til besvarelsen din, så selve undersøkelsen er helt anonym.

Svarene vi får inn bruker vi til å lage en rekke nyttige artikler og sammenstillinger på Elbil24, så her er det bare å følge med fremover.

På forhånd: takk!

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.