MG ZS EV:

I januar kommer den rimelige el-SUVen til Norge

Skal friste med lav pris, mye utstyr, og god plass.

SNART LEVERINGSKLAR: I januar kommer bilen til Norge. Foto: MG
SNART LEVERINGSKLAR: I januar kommer bilen til Norge. Foto: MG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): MG har nå signert avtale med en distributør i Norge, noe som sikrer at den første fullelektriske modellen, MG ZS EV, kommer til landet om ikke lenge. Det er Norwegian Mobility Group, et selskap i Gill Gruppen, som skal håndtere merket MG her til lands.

Allerede i januar er bilen tilgjengelig i Norge, og klar til levering.

Det blir enkle valg for kundene, der du først må velge blant de to utstyrsnivåene, og deretter en av fem alternative farger. Få valgmuligheter gir også en enklere logistikk.

Lav pris

Som vi tidligere har skrevet, er MG ZS en bil i kompaktklassen, som skal være godt utstyrt. Det som etter alt å dømme er med på å gjøre den ekstra interessant er prisen. De to utstyrsnivåene er Comfort og Luxury, ikke Excite og Exclusive, som vi tidligere har fått opplyst.

Prisene blir 229.990 kroner for Comfort, og kr. 249.990 for Luxury-utgaven.

Dette setter MG-modellen i det lavere prissegmentet, men med en større og bedre utstyrt bil enn det konkurrentene tilbyr. Bilen leveres med et batteri på 44,5 kWh, noe som gir en oppgitt rekkevidde på 26,3 mil, etter WLTP-standarden.

Egne brand-stores

Bilene vil bli vist frem til kunder gjennom utvalgte butikker i de største byene, og på Gardermoen. Det er også mulighet for å bestille prøvekjøring på nettet. Dette er derimot ikke første gang Gill-gruppen omsetter MG. -Vi har alltid hatt et spesielt bånd til MG. Vi importerte dem faktisk til Norge fra 2000, så vi er ganske stolte over å få legge til rette for returen deres til Norge neste år, sier Jan Kåre Holmedal i en pressemelding.

Det har i en tid vært litt frem og tilbake med hvem som faktisk skal håndtere merket, men nå er det altså avklart, og bilene snart på vei.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.