Brukerundersøkelse

Kia-eierne er mest fornøyd med vinter-rekkevidden

To Kia-modeller topper listen over hvilke bileiere som er mest fornøyde med rekkevidden om vinteren.

TRONER ØVERST: Kia EV6-eierne er elbil-eierne som er mest fornøyde med rekkevidden om vinteren, viser Elbil24s brukerundersøkelse fra 2022. Foto: Kia
TRONER ØVERST: Kia EV6-eierne er elbil-eierne som er mest fornøyde med rekkevidden om vinteren, viser Elbil24s brukerundersøkelse fra 2022. Foto: Kia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): En gang i året arrangerer Elbil24 en brukerundersøkelse blant norske elbil-eiere. Ett av spørsmålene vi stiller, er knyttet til hvor fornøyde eierne er med rekkevidden på vinterstid. Der ber vi eierne trille terningkast. 6 indikerte svært fornøyd, mens 1 indikerte svært misfornøyd.

I undersøkelsen som ble holdt i 2022, der mer enn 1100 norske elbil-eiere deltok, var det Kia både på første- og andreplass på dette punktet, når vi regnet snittet av terningkastene.

Helt øverst tronet Kia EV6, som fikk et snitt på 5,09. På andreplass kom Kia e-Niro, som fikk 5,03. Disse to var de eneste som fikk et snitt høyere enn 5, som indikerer at eierne i snitt er meget godt fornøyd med rekkevidden.

Disse bilene ble topp fem:

Disse elbil-eierne er mest fornøyde med rekkevidden om vinteren

Kia EV65,09
Kia e-Niro5,03
Tesla Model Y4,98
BMW iX34,94
Tesla Model 34,91

Hele undersøkelsen finner du her (krever PRO-medlemskap, 1 kroner første måneden):

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.