Fisker Ocean

Kutter prisen med 80.000

Og de som har kjøpt får pengene tilbake!

Henrik Fisker viste frem sin nye Fisker Ocean under Mobile World Congress i Barcelona. I november får de første kundene bilene sine. Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Fisker startet nylig utleveringen av biler i Norge, og i første omgang er det modellen Ocean det er snakk om, og da i Extreme-utgaven, som er først blant utstyrsvariantene. Den har en oppgitt rekkevidde på hele 707 km

Allerede er det registrert 227 Ocean-eksemplarer på norske veier ifølge Elbilstatistikk.no. Extreme-utgaven har til nå kostet fra 680.000 kroner.

Bilen testet vi nylig i duell med det vi mener er Nios beste bil til nå:

Ny pris: 599.000

Nå har Fisker senket prisen på Ocean Extreme, og det ganske kraftig ifølge Motor, som omtalte saken først i Norge.

Ny pris blir fra 599.000 kroner, og der folk som nettopp har kjøpt bil ofte ergrer seg grønne over slike prisreduksjoner, byr Fisker på en gavepakke:

De som har bestilt eller allerede kjøpt bilen, får nemlig tilbake mellomlegget på 80.000 kroner. Det er en gest vi sjelden ser i denne bransjen, selv om det riktignok ikke er så mange som har kjøpt bilen ennå.

Samtidig øker produsenten prisene på Ultra- og Sport-utgavene av bilen, som ikke er fullt så godt utstyrt og motorisert som Extreme-utgaven. Her blir de nye prisene henholdsvis 539.000 og 399.000 kroner.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.