VW-elbiler på tilbud:

Kutter prisene: Nå kan du få denne 140.000 kroner billigere

Norge nest mest populære elbil i 2023 har fått et kraftig prisavslag.

VW ID.4 er Norges nest mest populære bil hittil i år. Nå kan du spare inntil 140.000 kroner på den. Foto: Fred Magne Skillebæk.
VW ID.4 er Norges nest mest populære bil hittil i år. Nå kan du spare inntil 140.000 kroner på den. Foto: Fred Magne Skillebæk. Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Det er drøye fem måneder siden Tesla sjokkerte bilmarkedet i Norge ved å senke prisene drastisk på flere av sine modeller, deriblant bestselgeren Model Y.

Mange av konkurrentene valgte lenge å sitte på gjerdet, men med tiden har stadig flere valgt å følge etter og justere ned prisene. Ford, Hyundai og Nissan sette ned prisene med 45.000-63.000 kroner på sine respektive Model Y-rivaler Mustang Mach-E, Ioniq 5 og Ariya.

I forrige uke ble det kjent at Møller Bil har redusert prisen kraftig på Skoda Enyaq med tohjulsdrift. Bilene er nå hele 150.000 kroner billigere, og siden det er snakk om lagerbiler, kan de leveres ut umiddelbart.

Nå viser det seg at Møller Bil på langt nær er ferdig med priskuttene.

Priskutt på 140.000 kroner

Nylig informerte Møller Bil om at kunder kan spare 100.000 kroner på Audi Q4 e-tron fra lager. Nå kjører de en kampanje som gjør at du kan få VW ID.4 og ID.5 - begge med bakhjulsdrift - inntil 140.000 kroner billigere.

Vinterhjul og service- og vedlikeholdsavtale er inkludert. Også i denne omgang dreier det seg om lagerbiler med umiddelbar levering, skriver BilNytt, som omtalte saken først.

Det kraftige priskuttet er tydelig tegn på at Møller Bil merker den knallharde konkurransen fra Tesla. VW ID.4 innehar riktignok en sterk 2.- plass på salgslistene hittil i år, men det er et hav opp til konkurrenten Model Y på topp.

Mens ID.4 er registrert i 3351 nye eksemplarer hittil i 2023, er det registrert 13.616 nye Model Y. Sistnevnte er altså fire ganger så populær. VW ID.5 er på sin side registrert i 684 nye eksemplarer i år.

Møller Bils rabatterte priser gjelder til og med 31. juli.

KAMELEON: Avhengig av lyset, skifter lakken farge. Video: Steinar A. Danielsen / Elbil24 Vis mer

Importøren følger etter

Importøren Harald A. Møller har også kuttet prisene markant på VW ID.4 og ID.5. Priskuttene er riktignok ikke like store som hos Møller Bil, men til gjengjeld har Harald A. Møller senket prisene på de mest populære versjonene med firehjulsdrift:

  • VW ID.4 GTX 4Motion koster nå fra 499.900 kroner. Det gir en besparelse på inntil 62.700 kroner.
  • VW ID.5 GTX 4Motion koster nå fra 549.900 kroner. Det gir en besparelse på inntil 69.100 kroner

Harald A. Møller sin kampanje varer til og med 31. august.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.