eCarExpo

Lokker med verdenspremiere i Norge

I februar blir det stor elbilmesse i Lillestrøm. Nå er de første utstillerne klare.

Europas største elbilmesse, eCarExpo, besøker Lillestrøm i februar. Foto: eCarExpo
Europas største elbilmesse, eCarExpo, besøker Lillestrøm i februar. Foto: eCarExpo Vis mer
Publisert

(Elbil24): 9–11. februar kommer Europas største elbilmesse til Norge når eCarExpo besøker Nova Spektrum i Lillestrøm. Her blir det både nybillanseringer, utstilling av biler og muligheter for å prøvekjøre flere av dem for de tilreisende.

Nå har arrangøren lettet litt på sløret med tanke på hvilke selskaper som vil ha stand på messa.

– Vi er ekstremt fornøyde med de første utstillerne vi nå annonserer, og gleder oss til å kunne legge til stadig flere merker på denne listen fortløpende, sier Anna Fägersten, markedssjef hos eLife Nordic AB, som arrangerer eCarExpo.

Både Tesla, Lucid, BMW (inkludert Mini), Polestar, Renault og de kinesiske merkene Voyah og Zeekr er navn som nå er dratt opp av hatten.

Ikke bare bil

Messen blir heller ikke utelukkende for bilprodusenter. Her vil man også finne utstillere som Easee, Pay N Charge, elgrossisten Malmbergs og motorsykkelprodusenten BMW Motorrad.

– På messen i Oslo vil man ha muligheten til å få et komplett bilde av økosystemet rundt elbiler. Dette er unikt for eCarExpo, og noe vi er stolte av, sier Fägersten.

Prøvekjøringer og verdenspremiere

Flere av bilprodusentene vil avholde prøvekjøringer av modellene de tilbyr på messen. Og Fägersten kan også lokke med premierer:

– I løpet av tre spennende dager får de besøkende sjansen til å møte innovative bilmerker, og være vitne til Norges-, Europa- og til og med verdenspremierer av nye modeller, lover Fägersten.

For den med elbilinteresse kan det med andre ord være smart å holde av helga 9–11. februar. Helga før går messen av stabelen i Stockholm.

Som mediepartner vil også Elbil24 være til stede på eCarExpo.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.