BYD Atto 3

Lover biler i år - solgte 500 på en uke

RSA Bil melder om stor interesse for BYD Atto, som har fått en attraktiv introduksjonspris. De lover at bilene blir levert i år.

PRISGUNSTIG: BYD Atto 3 er en kompakt SUV med godt utstyrsnivå til en gunstig pris. Foto: BYD
PRISGUNSTIG: BYD Atto 3 er en kompakt SUV med godt utstyrsnivå til en gunstig pris. Foto: BYD Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): I en tid med utstyrsmangel og andre utfordringer i bilbransjen og usikkerhet rundt elbilmoms og vektavgift i neste års statsbudsjett, er det et privilegium få forunt å kunne levere biler i inneværende år. Det er ikke mange importører som kan det, men det er noen unntak.

En av dem er RSA Bil, som blant annet importerer det kinesiske merket BYD. De er aktuelle i Norge med SUV-en Tang, og snart kommer både BYD Han og BYD Atto 3. Begge skal komme til landet før nyttår, og særlig Atto 3 ser ut til å treffe det norske markedet godt.

BYD Atto 3. Foto: BYD

Dette er en kompakt, elektrisk SUV med en introduksjonspris som bør passe mange: 379.900 kroner koster bilen, som kommer med et temmelig høyt utstyrsnivå som standard - inkludert sportsseter i kunstskinn, panorama soltak, varmepumpe, adaptiv cruise-kontroll og 360 graders kamera.

Rekkevidden er 420 kilometer (WLTP) og bagasjeplassen er på 440 liter.

- Vi har solgt 500 biler siste uka, og er lovet 700 biler levert før nyttår. Det kan derfor lønne seg å være kjapp hvis man skal få bilen levert før nyttår, sier salgssjef i BYD Norge, Simen Wøien Christensen.

Demobiler skal nå være på plass og tilgjengelig for prøvekjøring hos alle 53 BYD-forhandlerne.

Bilen fikk for øvrig nylig fem av fem stjerner i Euro NCAPs omfattende krasj- og sikkerhetstester. Du kan se hvordan det forløp i denne videoen:

Du finner mer informasjon om bilen og mange flere bilder i vår forhåndstitt:

BYD Atto 3 tekniske data

Motor:1 x elektrisk
Effekt:204 hk
Batteri:Blade LFP
Batterikapasitet:60,5 kWh
Rekkevidde (WLTP):420 km
Ombordlader:11 kW
Hurtiglading:88 kW
0-100 km/t:7,3 sek.
Toppfart:160 km/t
LxBxH (mm):4455 x 1875 x 1615
Bagasjerom (liter):440 / 1338
Dekkdimensjon:235/50 R18
På markedet:Fjerde kvartal i år
Pris:379.900 kroner
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.