Polestar 2

Mulig norgesfavoritt kommer i rimeligere utgaver

Gladnyhet for nordmenn som ønsker seg elbilnykommer.

Produktsjef Beatrice Simonsson forklarer systemet i nye Polestar 2 i sin helhet. Vis mer
Publisert

Har du husket å melde deg inn i Elbil24 PRO?

(Elbil24): Elbil24 fikk nylig prøvekjøre Polestar 2 - en bil det har vært knyttet store forventninger til i Norge siden lanseringen i februar i fjor.

Nå er bilen like rundt hjørnet for norske kunder, og vi lot oss imponere under prøvekjøringen. Den helelektriske nykommeren satte spor og vi tror reservasjonsholderne har mye å glede seg til.

Halv million

For innstegsmodellen til Polestar 2 må du i dag ut med 469.000 kroner pluss frakt og levering.

Ønsker du en annen farge enn standard svart, må du ut med 9.000 kroner. Ønsker du oppgradere til «performance»-pakke, må du plusse på ytterligere 50.000.

Med andre ord er det mange kunder som vil velge å betale minst en halv million kroner for sin nye Polestar 2. Samtidig vil det med tiden bli mulig å få bilen klart rimeligere.

Rimeligere utgaver

Polestar-sjef Thomas Ingenlath sa nemlig under et pressemøte nylig at utgaven som nå lanseres i Norge, er deres dyreste.

Med tiden skal det komme rimeligere versjoner av Polestar 2.

- Vi har sagt at bilen skal være i prissjiktet 40.000 til 60.000 euro, og det er den dyreste versjonen vi nå lanserer i Norge, sa Ingelath ifølge NTB.

Lanseringsversjonen koster altså fra 469.000 kroner. Ingenlath sa ingenting om hvor mye rimeligere de kommende versjonene blir, men Elbil24 erfarer at det vil komme utgaver med tohjulsdrift.

Polestar 2 er en ettertraktet bil i Norge. På sikt kommer den i rimeligere versjoner. I 2022 kommer oppfølgeren - en sporty SUV. Foto: Polestar
Polestar 2 er en ettertraktet bil i Norge. På sikt kommer den i rimeligere versjoner. I 2022 kommer oppfølgeren - en sporty SUV. Foto: Polestar Vis mer

Kommer med SUV

På sikt kan vi også vente oss at Polestar kaster seg inn i kampen om SUV-eiere.

Ingenlath bekrefter at Volvos underselskap vil lansere en sportslig SUV i 2022 som sin neste elbilmodell.

Langt i fra overraskende, all den tid SUV-segmentet er veldig populært om dagen.

Polestars kommende SUV vil naturligvis få navnet Polestar 3. Skriveriene om SUV-en begynte allerede i mars i fjor og det er ventet at bilen vil legge seg et par hakk opp i størrelse og pris.

Kanskje kan sjiktet mellom Tesla Model S og X være et naturlig satsingspunkt for Polestar 3. I så fall vil den bli en etterlengtet konkurrent til Jaguar I-Pace og Audi e-tron.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.