Årets bil 2024:

Én dag igjen å stemme

Gi din stemme i kåringen av Folkets Favoritt.

Fisker Ocean er én av 18 nominerte biler til Årets Bil 2024. Foto: Fisker
Fisker Ocean er én av 18 nominerte biler til Årets Bil 2024. Foto: Fisker Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Hvert år arrangerer Dagbladet, DinSide og Elbil24 Årets Bil i Norge – i år for 19. gang. Til årets pris er det nominert 18 nye biler.

Som en egen utmerkelse i Årets Bil-kåringen, deler vi også ut prisen Folkets Favoritt, basert på hva leserne har stemt frem som sin favorittbil.

Og etter tusenvis av stemmer er det svært små marginer som skiller de to på topp. I det denne saken publiseres er det faktisk bare SJU stemmer som skiller første- og annenplassen, så dette blir et svært tett race på oppløpssiden.

Vi stenger avstemninga til Folkets Favoritt-prisen 8. november, så din stemme kan definitivt være med på å vippe seieren i den ene eller andre retningen.

Les om de nominerte bilene og stem på din(e) favoritt(er) her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.