Volkswagen ID.7 Pro

Nå er prisen klar

«Passat-oppfølgeren» kan nå bestilles.

ID.7 kan sees på som den elektriske oppfølgeren til storselgeren Passat. Foto: Martin Meiners
ID.7 kan sees på som den elektriske oppfølgeren til storselgeren Passat. Foto: Martin Meiners Vis mer
Publisert

Prøv et pro-medlemskap (fra 29 kroner) og få tilgang til de mest omfattende sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Volkswagens neste bil ut er ID.7, som av mange sees på som arvtakeren til storselgeren Passat.

I dag åpnet importør Harald A. Møller for forhåndsbestilling av bilen, og det med en kampanjepris som varer ut september.

Elbil24 har allerede prøvekjørt ID.7 – det kan du lese om her:

Norsk pris

549.900 inklusiv frakt og levering Oslo er prisen for nye ID.7, og de første bilene skal være leveringsklare mot slutten av året. Da får man med både assistentpakke og eksteriørpakke på kjøpet, som blant annet inneholder Travel Assist, Area View 360-graders områdevisning, elektrisk bakluke med sensorsstyring og dynamiske LED-Matrix frontlykter.

I tillegg er både adaptiv fartsholder, navigasjonssystem, head-up display og ryggekamera standardutstyr, mens ting som ventilerte seter og dimbart panoramaglasstak må kjøpes i egne utstyrspakker.

Bilen er ellers 496 cm lang, som er 17 cm mer enn Passat, og også 30 cm lengre enn ID.4. Den kan også trekke henger på inntil 1000 kg og har støtte for taklast. Bagasjeromsvolumet er oppgitt til 532 liter og akselavstanden er på 296 cm.

Over 60 mil

Hva gjelder rekkevidde, skal 77 kWh-batteriet gi en WLTP-rekkevidde på 611 km på modellen som nå kan bestilles. Hurtiglading støttes med inntil 170 kW effekt, som betyr 10–80 prosent på under halvtimen.

- ID.7 kombinerer plass, komfort og kvalitetsfølelse med en imponerende rekkevidde. Som den perfekte moderne familiebilen, gjør ID.7 75-årsfeiringen vår fremtidsrettet. Samtidig markerer den et annet jubileum, ti år etter at vi lanserte vår første elbil. ID.7 viser virkelig hvor langt vi er kommet på de årene, sier Rudi Sand, produktsjef for ID.7 hos Volkswagen personbil i Harald A. Møller AS.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.