Jeep Avenger, pris og levering

Nå har Avenger fått norsk pris

Årets bil i Europa fås i tre ulike utstyrsmodeller.

AVENGER: Nå er de norske prisene på Jeep Avenger klare. Innstegsmodellen koster 339.900 kroner. Foto: Fred Magne Skillebæk
AVENGER: Nå er de norske prisene på Jeep Avenger klare. Innstegsmodellen koster 339.900 kroner. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Da den europeiske juryen i Car of the Year (COTY) talte opp stemmene for en måned siden, var det Jeep Avenger som fikk den høyeste scoren, og som dermed ble kåret til årets bil i Europa.

I juryen sitter Elbil24s fagredaktør Fred Magne Skillebæk som eneste nordmann. Hva han synes om bilen kan du lese her:

Nå har Stellantis avslørt prisene på Jeep Avenger, og dermed sparket i gang salget. Etter planen skal bilen være tilgjengelig hos forhandlere nærmere sommeren.

Fra 340.000

Samtlige av modellene byr på 54 kWh batteri med 11 kW ombordlader og hurtiglading med inntil 100 kW effekt.

339.900 kroner er prisen som er satt på innstegsmodellen av Avenger, som kalles Longitude. Dette er modellen som har lengst WLTP-rekkevidde på 404 km, og som da har de minste hjulene. Longitude ruller på 16-tommers hjul. I likhet med de øvrige utgavene har også denne vinterpakke, med oppvarmet frontrute og oppvarmede seter foran. Setene her er for øvrig i stoff.

E-CORNER: Sliter du med trange parkeringsplasser og parkeringhus? Det har Hyundai en løsning på. Video: Hyundai Mobis Vis mer

Legger du på 30.000 kroner, altså til 369.900, får du Altitude-utgaven. Denne står da på 17"-hjul og mister 8 km på WLTP-rekkevidden (396). Her får du blant annet også delskinnseter, passive entry, elektrisk bakluke med fotsensor og trådløs lader for mobiltelefon innabords. Altitude har også adaptive cruise control, ryggekamera og utvidet skiltleser, samt større og konfigurerbart instrumentpaneldisplay (10,25" vs 7") med visning av navigasjon. USB-C-kontakt er også å finne i baksetet her, og infotainmentløsninga har live trafikk, værvarsler, parkeringsplasser, fotoboksvarsler, ladestasjoner og den slags.

Det gule interiøret får du bare på toppmodellen Summit. Foto: Fred Magne Skillebæk
Det gule interiøret får du bare på toppmodellen Summit. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer

Toppmodellen Summit

Toppmodellen er Summit, med 18 tommers hjul og da 390 km rekkevidde. Her er det LED-lykter både foran og bak, automatiske fjernlys, sotede ruter og innfellbare sidespeil. Disse egenskapene får du som ekstrautstyr til Altitude-utgaven og koster da 13.900 ekstra.

Delskinnsetene er i sort og gult, og gult går også igjen i dashboarddesignet. På innsiden finnes LED-stemningslys i åtte farger.

Summit har parkeringssensorer foran og bak, blindsonevarsling og ryggekamera med 360-visning og har selvkjøringsfunksjoner tilsvarende nivå to. Disse forbedringene koster 20.000 ekstra, altså 389.900 for Summit-utgaven.

Tilgjengelige farger for Jeep Avenger. Venstre kolonne er pastellfarger, mens de øvrige er i metallic. Foto. Stellantis
Tilgjengelige farger for Jeep Avenger. Venstre kolonne er pastellfarger, mens de øvrige er i metallic. Foto. Stellantis Vis mer

Standardfargen på Avenger er Ruby Red på alle tre utstyrspakkene, mens andre lakkfarger koster fra 8000-12.500 ekstra.

Prisene er inkludert vektavgift og vrakpant, samt leveringsomkostninger til Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.