Nyhet

Nå har vi samlet alle sakene om ditt favoritt-bilmerke

De 30 mest populære bilmerkene har fått egne samlesider på Elbil24.

Nå har vi samlet alle sakene om ditt favoritt-bilmerke
Publisert

(Elbil24):

Siden starten i 2018 har vi publisert tusenvis av artikler på Elbil24.no. Her finner du biltester, nyheter, tips og triks om det meste som rører seg på elbilfronten.

Med så mange artikler i arkivet, blir det viktigere og viktigere å sette ting i system, slik at det blir enklest mulig for deg å finne tilbake til favoritt-sakene dine. Det er nettopp det vi har gjort.

Hvis du for eksempel er interessert i saker om Volvo eller Tesla, kan du nå enkelt klikke deg inn på Tesla- eller Volvo-samlesiden, via den nye bilmerkevelgeren på Elbil24-forsiden. Der vil du finne alle aktuelle saker om bilmerket.

Samlesidene oppdateres kontinuerlig, slik at neste gang vi skriver om det aktuelle bilmerket, havner saken i riktig samling automatisk.

Foreløpig har vi samlet de 30 mest omtalte bilmerkene i bilmerkevelgeren. Du finner den ved å skrolle litt nedover på Elbil24.no, både PC/Mac, nettbrett og mobil. God fornøyelse!

Har du forresten husket å tegne PRO-medlemskap? Da får du tilgang til eksklusive saker og en rekke medlemsfordeler. Det koster bare én krone første måneden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.