Skoda Enyaq

Nå kan du spare 150.000 kroner

Og få den ganske kjapt!

SPAR 150.000: Møller bil har nå satt ned prisen på Skoda Enyaq-lagerbiler. Foto: Fred Magne Skillebæk
SPAR 150.000: Møller bil har nå satt ned prisen på Skoda Enyaq-lagerbiler. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prøv et pro-medlemskap for bare 1 krone første måneden og få tilgang til de viktigste sakene og en rekke medlemsfordeler

(Elbil24): Etter at Tesla satte prisene kraftig med på Model 3 og Model Y i januar, er det flere av konkurrentene som har sett seg nødt til å følge etter.

Forrige uke skrev vi for eksempel om at Nissan senket prisen på Ariya med over 60.000 kroner.

Spar på Skoda

Nå er det Møller bil som har valgt å sette ned prisen kraftig på Skoda Enyaq, riktignok en variant med drift på to hjul. Bilene er lagerbiler og kan da leveres ut umiddelbart.

Enyaq iV 80 Max har det største batteriet og da en oppgitt WLTP-rekkevidde på 537 kilometer. Her er prislappen barbert med 150.000 kroner, slik at du nå får den for rett under 450.000 kroner. Det inkluderer tre års service-/vedlikeholdsavtale og komplette vinterhjul.

Max-utstyrspakken inneholder blant annet oppvarmede seter foran, head-up display med utvidet virkelighet, oppvarmet frontrute, oppgradert infotainment og lydsystem fra Canton.

Kampanjen varer ut juni.

Elbil24 har testet Skoda Enyaq iV80 på norske veier. Vis mer

Populær

Ifølge tall fra elbilstatistikk.no er det registrert drøye 16.000 Skoda Enyaq i Norge, som da gjør den til den 11. mest populære elbilen her til lands om vi ser på totale salgstall. Hittil i 2023 er det den 6. mest registrerte.

Dette er da en bil som har mye til felles med enda mer populære Volkswagen ID.4, som er laget på samme plattform.

Som Elbil24 Pro-medlem kan du se iV80-utgaven i trippeltest mot to arge konkurrenter her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.